jennanas

4 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Juku japanilaista, sushia, wok

Sushit hieman kuivia, eikä paikka tarjoa sushin ystävälle varsinaisia makuelämyksiä. Ravintola on kuitenkin rikkaus Seinäjoelle, koska sieltä ei muita sushiravintoloita taida löytyä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 13.01.2017
Arvosana: -1

Ravintola: Valkoinen puu keittolounasta

Suosittu paikka, eikä suotta. Todella monipuolinen valikoima herkullisia leivoksia, joista kaikki maistamani ovat maistuneet aivan kotona leivotuilta. Kaunis sisustus ja iloinen palvelu, tullaan uudestaankin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.01.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Holy Smoke eurooppalaista

Burgereiden lisukkeet täytyy tilata erikseen ja niistä myös veloitetaan suhteellisen suuri summa (muutenkin laatuun nähden TODELLA korkea hintataso, ketjuraflastakin saat parempia). Pihvit olivat keskeltä kylmiä ja sämpylä oli pullamaista höttöä. Mikään ei oikein maistunut miltään. Myös asiakaspalvelu surkeaa, ikään kuin jokainen asiakas olisi ravintolalle suuri taakka. Ei tule käytyä toista kertaa enkä suosittele kellekään. Onneksi Amarillo löytyy läheltä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.01.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Watami Sushi japanilaista

Sushi on buffet-paikalle tyypillistä, ei mitään suuria makuelämyksiä mutta sushinnälkä lähtee. Valikoima voisi kenties välillä hieman vaihdella? Lounaalla hinta ja laatu tosin kohtaavat, tuskin missään muualla saa näin edullisesti vatsaansa täyteen sushia. Asiakaspalveluun kannattaisi kiinnittää huomiota, ei ole mukavaa jos vastassa olevalla asiakaspalvelijalla on aina naama nurinpäin. Puhtaustasossa myös varaa parantaa, esimerkiksi laseissa näkyi aiempien ruokailijoiden huulten jälkiä...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.01.2017
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit