kataoo

5 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Lempi

Viihtyisä lounasravintola Lempi sijaitsi hieman mutkan takana, eikä sinne ihan vahingossa pääse eksymään.

Perinteinen hernekeitto ja pannari ei petä koskaan ja tälläkin kertaa sapuska vei nälän mennessään. Hernekeitto oli omaan makuuni aavistuksen suolaista, mutta hyvää silti. Pannari hillon ja kermavaahdon kanssa nautittuna sen sijaan oli herkullista.

Salaattipöytä oli riittävän kattava & maistuva ja erityismaininta Lempi-ravintolalle hyvistä leivistä.

Paikasta oli saatu viihtyisä ja henkilökunta oli oikein ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 21.07.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Kahvila (& Keittiö) Soppi luomu, lähiruoka, ylläri

Salaatti maistuvilla lihapullilla oli oikein hyvää, mutta silti ei tehnyt yhään tiukkaa syödä lisäksi lasten makaroniannoksen loppuja.

Palvelu oli erittäin ystävällistä ja lapsen kaataman viinilasin tilalle tuotiin toinen. Lapset viihtyivät kahvilan lelujen kanssa niin hyvin, että ruokakin oli unohtua.

Kahvilan ilme on hauska ja viihtyisä, mutta musiikki oli toisessa huoneessa ehkä aavistuksen liian lujalla seurustelua ajatellen. Käymisen arvoinen paikka ja nähtävyys itsessään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 21.07.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Wähä Tallbo ravintola

Lounasaikaan oli paljon ruokailijoita paikalla, mutta pöytä löytyi hyvin silti neljän hengen seurueellemme. Henkilökunnalla oli pieni informaatiokatkos ja jouduimme odottelemaan tilauksen tekemistä hyvän tovin, ennen kuin tarjoilija saapui pahoitellen sitä ottamaan. Emme olleet hevosen selässä ja pahoittelut olivat riittävät, joten siitä ei jäänyt mitään hampaankoloon.

Suuri plussa ravintolalle siitä, että listalta voi valita minkä tahansa annoksen lapselle 2/3-hintaan. 7-vuotias tyttäreni otti lounaslistalta nieriää ja lautanen tyhjeni vauhdilla. Lastenlistojen iänikuiset lihapulllat ja nakit on niin nähty.

Alkusalaattipöytä oli maukas ja riittävä.
Itse söin pääruuaksi kanagratiinin, jota oli varsin suuri annos. Maku oli ok, currya oli sopivasti. Koti/lounasmenu-ruokaa ehkä kuitenkin ennemmin kuin ravintolan à la carte-listan annos. Seurueemme jokaisessa annoksessa oli samat lisukekasvikset (pakastimesta).

Kahvi ja keksi maistuivat jälkiruuaksi. Miljöö oli mukava ja viihtyisä. Tulisin tänne uudestaankin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 21.07.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Bistro Kynsilaukka eurooppalaista

Sunnuntailounas Vaihmalan hovissa yllätti positiivisesti. Mukava miljöö ja ruokailu katetulla terassilla oli miellyttävä kokemus ja lounaspöytä oli riittävän runsas ja maistuva. Tarjoilu ja henkilökunta ylipäätään oli ystävällistä. Miinuspuolella tarjoilu oli hieman hidasta. Luvattu ketsuppiannos perheen juniorille ei koskaan saapunut ja viereisestä pöydästä lähdettiin jo odotteluun kyllästyneinä tiskille maksamaan. Jälkiruoka oli lounaan heikoin kohta, mutta ei sekään huonoa ollut. Leiväksi olisin kaivannut itsetehtyä tuoretta leipää kuivan paahtoleivän sijaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 17€ Lisätty: 16.07.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Heinätori eurooppalaista

Helmikana ja sen kanssa tarjoiltu ohratto olivat aivan jumalaisen hyviä, samoin crème brûlée. Palvelu oli ystävällistä ja sopivan leppoisaa, aivan varmasti tulen uusksikin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 27.06.2013
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit