pirmar

30 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (30)

Ravintola: Makukellari Deli+Café aasialaista, japanilaista

Taso säilynyt, ruuat edelleen maistuvia, ei rasva- tai sokerimössöä. Palvelu ystävällistä, sympaattinen paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.07.2017
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Makukellari Deli+Café aasialaista, japanilaista

Lounasbuffet todella maukas, ruuat maistuvat oikeasti erilaiselle, eivät ole samaa rasvamössöä kuin joissakin muissa paikoissa. Sushit suussa sulavia. Ystävällinen palvelu, siisti paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.04.2016
Arvosana: -1

Ravintola: Eksotik Fusion monenlaista aasialaista

Lounaalla heinäkuun arkipäivänä. Tilasin punaisen paholaisen kanaa seinätaulun menusta. Aloitin salaattipöydästä, joka oli suppea, mutta ihan ok. Ruoka tuli melkein heti; riisiä ja kastiketta. Kastike oli kuin suoraan Uncle Ben's purkista, kanapalat toivottoman kuivia ja kovia, niinkuin puuta olisi purrut. Tosi pettymys, kun tätä niin kehuttu (?). Ei jatkoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.07.2017
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Pikkelssi, Bistro & Putiikki lounas lähiruoka

Nyt pudotan pisteitä: Paikassa käy paljon ruokailijoita, linjasto usein sotkuinen. Ruuat epämääräisen näköistä ja makuista mössöä. Kiireen näkee henkilökunnasta. 2/2017
Taso pysynyt hyvänä. Sämpylät ja leivät edelleen makoisat. Veriletut olivat kuin äidin paistamat, nam! Ruuhkaa 11-12 välillä, kannattaa mennä puolenpäivän jälkeen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.02.2017
Arvosana: -1

Ravintola: Tähtilounas itse tehtyä ruokaa

Aivan ihanaa, maistuvaa, erilaista ruokaa kuin muualla. Ainoana miinuksena on, että paikka on niin suosittu, että ei tahdo mahtua sekaan :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.11.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Makukellari Deli+Café aasialaista, japanilaista

Pikkuriikkinen paikka, pari kahden hengen pöytää ja ikkunapaikat (3). Palvelu nopeaa ja ystävällistä. Söin paistettuja nuudeleita, naudanlihalla? lounaaksi, iso annos, maku ok, ei mitään tajunnan räjäyttävää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.08.2015
Arvosana: 1

Ravintola: Oula

Minilomalla hotelli Laplandissa. Kävimme illalla syömässä Oula-ravintolassa. Söin Oula-hampurilaisen ja mies poronkäristystä muusin kera. Hampurilainen oikein maukas, pihvi oli medium kuten pyysinkin ja lisukkeet välissä hyvät. Ranskalaiset tuotiin kivassa pikku peltiämpärissä, pysyivät yllättävän kuumina ja rapeita siinä. Myös poronkäristys maukas, annos ei suuren suuri, mutta maku kohdillaan. Ystävällinen ja nopea palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.02.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Oula

Lounaalla uudessa hotelli Laplandin Oula-ravintolassa. Tarjolla neljää erilaista salaattia ja keittoa, lisukkeena vaaleaa ja tummaa leipää voin kera. Salaatit hyvin samanlaisia, erona oikeastaan vain se, että yhdessä oli perunaa, toisessa porkkanaa ja kolmannessa punajuurta ja siinä neljännessä, olisiko ollut papuja? Kookos-kanakeitto ok, perunaa tosi paljon. Hinta 9,90, kipurajoilla keittolounaasta. Sisustus kiva.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.12.2015
Arvosana: 0

Ravintola: M6 Dining salaattibaari

Pariin kertaan käytynä hyvät hampurilaisateriat, nopea ja ystävällinen palvelu. Paikka on todella siisti! Hinnat kohtuulliset. Plussana hiiligrilli!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.02.2016
Arvosana: -1

Ravintola: Café Lilja salaattibaari

Siisti, viihtyisä paikka, ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta. Hyvät salaatit, valinnanvaraa on ja riittää kotipakettiinkin. Isot ja maukkaat kebabit, kanakebab erityisen hyvä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.01.2016
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit