Okänd

Pikkelssi, Bistro & Putiikki

Betyg 4.8 / 5

Recensioner (7)

Nyt pudotan pisteitä: Paikassa käy paljon ruokailijoita, linjasto usein sotkuinen. Ruuat epämääräisen näköistä ja makuista mössöä. Kiireen näkee henkilökunnasta. 2/2017
Taso pysynyt hyvänä. Sämpylät ja leivät edelleen makoisat. Veriletut olivat kuin äidin paistamat, nam! Ruuhkaa 11-12 välillä, kannattaa mennä puolenpäivän jälkeen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.02.2017 View previous reviews (2)
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kävimme lounaalla kyseisessä paikassa ihan summamutikassa navigaattorin ehdotuksella, kun etsimme kyseiseltä alueelta lähellä olevaa lounaspaikkaa. Pikkelsissä oli aivan mahtava lounas! Todella monipuolinen ja maittava. Kerrankin sellainen lounaspaikka missä ruoka ei maistunut einesruualle vaan oli tehty hyvistä raaka-aineista. Asiakaspalvelu oli paikassa loistavaa! Emme ole paikkakuntalaisia, joten poikkeamme aivan varmasti ensi kerrallakin kyseisessä paikassa lounaalla!

+ erityisruokavaliot huomioitu!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.07.2015
Betyg: 0

Loistava lounaspaikka!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.11.2014 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Oulun paras lounaspaikka ruokansa puolesta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 29.07.2014
Betyg: 0

Tutustuin tähän lounaspaikkaan kesällä ja jäin koukkuun. Erittäin hyvää ja monipuolista lounasruokaa sekä ystävällinen palvelu.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 04.09.2013
Betyg: 0

Kesälomalla poikettiin syömään johonkin missä ei ennen käyty lounaalla. Ajosuuntana toimi edellisen kommentoijan positiivinen teksti.

Lounaspaikka ja ajaa valitsemansa polun loistavasti. Kanelikana oli kunnolla muhitettu ja palvelu ystävällistä. Salaattipöytä oli raikas ja monipuolinen. Oli myös kasvisvaihtoehtoa ja salaattipöydästä itsessään olisi saanut jo hyvän lounaan. Hyvä mieli jäi. Jokaisen euron arvoinen. Käy kirppisreissun yhteydessä:)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 13.08.2013
Betyg: 0

Herkullinen lounaskokemus. Paikka oli ihan tuntematon ja suositteltuna tutustuin. Hyvät raaka-aineet (kokki antoi kuvauksen mistä satamasta kalat oli aamulla haettu yms) ja maukkaat ruuat. Erinomainen hinta-laatusuhde. Hieman miinusta tylsästä sisustuksesta, mutta toisaalta lounaspaikalle se sallittakoon.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 03.07.2013
Betyg: 0

Läge

Alasintie 3-7, 90100 Oulu - Route
044 520 9941
http://www.pikkelssi.fi