Closed now

Lounaskahvila Poiju, Seelari, Hietasaari, Oulu

Betyg 4.9 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (10)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 30.08.2016
Betyg: 0

Erinomainen lounas. Minun makuuni sopivasti maustettu kanapasta, samoin kiusaus, jota myös hieman maistoin. Kasviskiusausta en maistanut. Upealla paikalla siisti lounaskahvila. Eiköhän ruokatuntini suuntaudu jälleen tänään tuonne meren äärelle. Hyvää kotiruokaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 11.05.2016 View previous reviews (3)
Betyg: 0

Arvostelujen innoittamana lounas testissä pe 23. 10. Lievä pettymys, luvattua lohikeittoa ei ollut! ja tilalla ollut uunilohi aavistuksen kuivaa ja mautonta. Perunat lisukkeena ok, mutta valmiit jauhelihapihvit jäivät syömättä. Salaatit perussalaatteja. Rieska oli hyvää, vaikka voita sen kyytipojaksi ei ollutkaan. Kiva ympäristö, tosin nyt syksyllä sadepäivänä ei niin edukseen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.10.2015
Betyg: 0

Kiitos. Suussa sulava possun filee ja puolisolla kuulemma yhtä maittava lohikeitto. Hieno kokemus. " We will see soon with our larger team". Pate

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 13.09.2015
Betyg: 0

Pihvilounas olikin naudan ulkofilettä kermaperunoilla lisukkeineen, kun odotin saavani 8,5 euron lounashinnalla jauheliha tai merimiespihivä:D. Oli kuulemma sellainen ylläripäivä positiivisen kokemuksen saamiseksi ja paikan markkinoimiseksi. Kyllä a inakin itse suosittelen paikkaa monestakin syystä. Se pitää itse kokea. Aurinkoterassi, merinäköala ja aivan uskomattoman herkullinen sapuska, oikeadti gourmee-ruoka. Käykää ihmiset ihmeessä lounaalla kun kesää on vielä jäljellä. Ravintolan pitäjä sanoi että tarkoitus on pitää lounasta jouluun saakka, jos kävijöitä riittää. Tällaisia paikkoja tarvitaan Ouluun, siis paljon puhuttuun meri-Ouluun.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 22.08.2015
Betyg: 0

Ihan uskomattoman hyvä kotiruoka. Paikka on hieman syrjäinen, mutta kerrankin on Oulussa merellinen lounas- ja kahvipaikka, jossa lapsetkin viihtyivät kun oli erilaisia veneitä, lautoja ja kanootteja katseltavana samalla kun syötiin. Tosi kotoinen tunnelma ja kiva taustamusiikki, joka ei pauhannut liian isolla. Ps. ravintolassa itse tehty omenapiirakka vaniljakastikkeella kruunasi vierailun. Toivottavasti paikka kannattaa, niin mieluusti kävisimme siellä uudestaankin :D

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 11.08.2015
Betyg: -1

Lyhyesti, Mahtava kokonaisuus ja mukava henkilökunta. Hyvä fiilinki pyöräretken lomassa. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 20.07.2015
Betyg: -1

Valikoima ei ollut kovin laaja, mutta ruoka aivan uskomattoman hyvää. Lisäksi lapset huomioitiin erityisellä tavalla lounaslistan ulkopuolelta. Upea paikka, jossa ei ollut ennen tultua käytyä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 08.07.2015
Betyg: -1

Ei aamaninen, vaan hamppari+salaatti komppari. Kiva paikka tustustua Ouluun. Oisko tää yx Oulun kesän ykkösmesta????? Tsemiä yrittäjäpariskunnalle!

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 6€ Tillagt: 17.06.2015 View previous reviews (3)
Betyg: -1

Aivan mahtava lohikeitto tänään, hinta sisälsi alkuruoan, juomat, leivät, lisukkeet ja jälkkärikahvit. Upealla paikalla, valoisa ravintolasali, merimaisema, iso terassi, mukava jutteleva oululInen yrittäjä, jolla oli hyvä paikallistuntemus ja tieto sekä näppäräkätiset kesätyöntekijät. Harmi kun ei saanut lasia viiniä, kun paikassa ei ole alkoholimyyntiä. Kannattaisi kyllä harkita.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 12.06.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Puomitie 12, Seelari, Hietasaari, 90510 Oulu - Route
046 922 1318
http://www.kahvilapoiju.fi

Options