Stängd

Ravintola Hugo, Uusi Seurahuone

Betyg 4.6 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (37)

Loistavaa ruokaa hienossa ympäristössä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 23.07.2016
Betyg: -1

Oulun parhaimmistoa, ehkäpä paras. Chef´s menu viineineen mielestäni Oulun paras ruokakokemus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 70€ Tillagt: 05.03.2016
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kävimme Hugossa lounastamassa. Söin maukkaan herkkusieni-tryffelikeiton ja jälkiruoaksi omenapiirasta sekä vaniljaa. Sopivan kokoiset annokset. Kokonaisuudessaan olin tyytyväinen ja ruoan oli laadukasta.

Miinusta kuitenkin mielikuvituksettomasta menuusta. Vastaavia annoksia saa muualtakin, joten olisi mukava jos tarjolla olisi jotain uudenlaista makuelämystä. Ensi kerralla menen ehkä muualle lounastamaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 17.09.2015
Betyg: 0

Söin Hugossa loistavan Blinimenun johon kuului alkuruoaksi reilun kokoinen blini, pääruoaksi herkullinen kuhafile sekä jälkiruoaksi valkosuklaa appelsiini jälkiruoka. Kokonaisuus oli mahtava ja ruokaa oli juuri tarpeeksi. Otin lisäksi viinimenun joka ei maksanut kuin 24€. Olen todella tyytyväinen kokonaisuuteen ja ruoan laatu oli 10+ luokkaa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 49€ Tillagt: 22.01.2015
Betyg: 0

Todella mielikuvitukseton menu. Tuhkanen luulee olevansa nero, mutta täysin heikkolaatuista ideointia. Oli viimenen kerta tässä lafkassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 48€ Tillagt: 30.12.2014
Betyg: -1

Oli vaikuttavaa nähdä millä otteella päivällinen oli toteutettu, taidetta sekä silmälle että suulle. Kekseliäät ja kauniit annokset saivat hiljentymään makujen pariin.
Söimme viiden ruokalajin päivällisen. Aperitiivi oli maustettu basilikalla, kannatti kokeilla, kesäisen vehreä maku. Korvasienikeitto maistui hyväilevän pehmeältä. Punajuuria ja vuohenjuustoa - jännittävä ja näyttävä, sai ihastumaan punajuureen. Lohi oli mehevää ja lisukkeet sopivia. Lopuksi vasikka kruunasi taide-elämyksen. Suklaista jälkiruokaa nauttiessamme olimme aivan myytyjä ja täpinöissämme Hugosta. Erityiskiitos vielä henkilökunnalle joka loi päivällisen arvoisen tunnelman. Kiitoksin! Virpi ja Osmo

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 10.10.2014
Betyg: 0

Kolmen ruokalajin kesämenu (kukkakaali-tryffelikeitto, mureaa porsaanniskaa belugalinsseillä & jälkiruoaksi maitosuklaamoussea, mansikkasorbettia ja paahdettua valkosuklaata) oli kaikin puolin erinomainen ja varsin kohtuuhintainen. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 36€ Tillagt: 28.06.2014
Betyg: 0

Tosi hyvä illallinen, menemme uudestaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 10.03.2014
Betyg: 0

Lounaan kokeilu ja tulos ihan ok. Sanoisinko neutraalin hyvä.

Pöytäseurueen aterioina olivat kuha ja lohikeitto. Päivän kalana ollut kuha-annos miellyttävä sienilisäkkeineen. Mausteita olisi voinut olla enemmän. Lohikeitto perinteikäs.

Tarjoilu Hugossa pelasi hyvin ja Ipadilta ruoan valinta modernia + kiva uusi kikka. Miljöö hienostunut ja paikka siisti.

Paikka vaatinee lisätestailua kokonaiskuvan hahmottamiseksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.09.2013
Betyg: 0

Erikoisuuden tavottelu tuntuu olevan pääasia, mutta valitettavasti MAKUUN ei ole kiinnitetty huomiota. Jotenkin jää fiilis että ruoka on mikrossa lämmitettyä

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 26€ Tillagt: 23.08.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Rantakatu 4, 90100 Oulu - Route
020 143 2200
http://www.ravintolahugo.fi