wabudo

7 arvostelua

Hyvää ruokaa hyvässä seurassa ilman turhaa kiirettä.

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Royal Gurkha nepalilainen, intialainen

Kasvisruoka oli loppu mennessämme syömään lounasta buffetista. Puolisoni kysyi, että tuleeko vielä. Vastasivat että: "Ei koska osa aineista on loppu. Mutta teemme sinulle mitä vaan listalta." Eli puoliso sai lista-annoksen lounaan hinnalla ja kun annos oli syöty kävivät vielä kysymässä, että haluaako hän lisää.

Erittäin huomaavainen palvelu ja todella hyvät ruuat. Mielestämme Lahden paras Nepalilainen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.09.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Fafa's Lahti falafeleja, pitoja

Mukava, konstailematon palvelu ja erittäin hyvänmakuinen ja raikas annos. Listalla on laajasti vegaanisia, normaaleja kasvisannoksia sekä lihaa sisältäviä ruokia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 17.09.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Kauppuri5 burgeribaari

Söimme erittäin maukkaat burgerit terassilla mukavan viileänä arki-iltana. Kasvissyöjäpuolisoni otti Auraburgerin, johon hänelle vaihdettiin kasvispihvi ja itse söin teurastajan, jossa oli lihaa oikein mukavasti. Teurastajassa pihvi oli luvatusti medium ja muu liha suussasulavaa. Majoneesit ym. mausteet burgereissa oli aivan napakymppi ja menemme syömään varmasti uudestaan jos/kun liikumme taas Oulun seudulla. Henkilökunnalle iso kiitos liikuntarajoitteisen puolisoni huomioimisesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 21.07.2015
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Capo

Paikan uusi burgerilista on erinomainen. Söin valkopuliburgerin ja tykkäsin siitä todella paljon. Valkosipuli oli raikasta ja sitä oli juuri oikea määrä että muukin annoksessa maistui. Ja kaikki oikeasti maistui! Kuorelliset ranskalaiset, raikas coleslaw ja pieni määrä marinoitua sipulia oli kaikki todella todella maukkaita. Burgerin pääjuttu, eli pihvi on paikallisen luomutilan lihasta ja oli todella hyvää. Sämpylät tulee paikallisesta pikkuleipomosta ja olivat sopivan kiinteitä ja maukkaita.

Listalla oli runsaasti eri optioita burgeriin, joten tulee varmasti käytyä toisenkin kerran.

Ja kasvissyöjäpuolisonikin tykkäsi omasta halloumi-bataatti burgeristaan ja saimme kuulla, että kaikki optiot on otettavissa myös kasvisburgeriin, joten valinnanvaraa on.

Ravintolan uusittu ilme on ihan siisti.

Menemme varmasti uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 21.05.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Kirti Maya Nepalilainen Ravintola very traditional nepalese

Erittäin maukasta ruokaa sopivan kokoisina annoksina. Käyn säännöllisesti lounaalla täällä ja ruoka on joka kerta maukasta ja laaduksta. Iso bonus lounaalla tulee tuoreesta naan -leivästä ja vaatimattoman salaattipöydän kruunaavasta lassi -kannusta.

Ympäristö on vaatimaton ja palvelua saa huonolla suomella ja kohtalaisella englannilla. Palvelu on kuitenkin hyvää ja henkilökunta aina hyvin kohteliasta.

Listan tulisuusmerkinnat on aika yläkanttiin eli tulistakin voi tilata menettämättä yöuniaan.

Suosittelen kokeilemaan etenkin lounasaikaan, silloin hinta-laatusuhde on erittäin kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 15.07.2014
Arvosana: 1

Ravintola: New Beijing kiinalaista

Hinta-laatu suhteeltaan todella hyvä ravintola. Puitteet on ok, ei sotkuista mutta ei kovin hienoakaan. Ystävällistä palvelua kelvollisella suomen kielellä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.03.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Dolly Meal Maker pikaruokaa

Todella hyvä hampurilais ja patonkipaikka. Annoksissa löytyy kokoa ja burgereitten muokkausmahdollisuudet omien erikoisuuksien mukaan on ketjupaikkoihin verrattuna ylivertainen.

Yleisilmeltään paikka on hieman nuhjuisen oloinen, mutta henkilökunta on erittäin asiallista, ystävällistä ja palvelualtista.

Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.04.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit