Suljettu nyt

Viialan leipomo

konditoria
Arvosana 3.6 / 5

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Sattui olemaan hiljainen hetki kun kävin. Kahvituntien aikaan raksamiehiä ja lounasaikaan koululaisia jonkin verran. Pieni paikka kyllä, mutta kotoisa. Kahvia näimmä vahditaan, ettei vaan seiso liian kauan. Olikin tuoretta kahvia! Hyvä hinta-laatusuhde verrattuna trendikahviloihin. Ja tuoretta tavaraa, esim edellisen päivän leivät laitetaan reilusti tarjouskoriin eikä yritetä edes kaupata tuoreina kuten joissain paikoissa.Ystävällinen palvelukin oli. Käyn viikoittain lukemassa päivän iltalehdet.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 4€ Lisätty: 25.03.2013
Arvosana: 0

Kerran kävin, mutta valitettavasti jäi paha maku suuhun. Kahvi maistui hirveältä, oisko ollu maidon tilalla hyla-maitoa tms. Maku oli teollisen makeahko.
Sämpylässä oli paksu kerros levitettä, mikä ei yleensä haittaa, mutta levite ei ollut voita vaan jotain kevytlevitevaahtoa, joka maistui kauhealta. Sitä oli paksu kerros sämpylän kummallakin puolella, kannessa ja pohjassa. Ei oikein maistunut..
Mukaan kotiin ostin leivän ja se oli maukasta!
Ehkä pikku aisioita, mutta hyvä kahvi on kahvilalle tärkeä. Ehkä ensi kerralla maistan sämpylän tilalta kehuttuja makeita leivonnaisia.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 4€ Lisätty: 19.09.2012
Arvosana: 0

Erittäin hyviä leivoksia. Työmiesten ja koululaisten kantapaikka. Hyvin pieni kahvila, joten tunnelma on aika ahdas ruuhka-aikana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.03.2011
Arvosana: 0

Sijainti

Salomaantie 9, 37600 Valkeakoski - Reitti
0400 150 522
http://www.viialanleipomo.fi/