Avautuu 06:00

Autoresta DeliWay

ruokaa
Arvosana 2.8 / 5

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kuinka kauan sivuston huoltokatko kestää?

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 6€ Lisätty: 22.10.2015
Arvosana: 0

Hyvää ruokaa ja erittäin kohteliasta ja lapsiystävällistä henkilökuntaa. Kiitos.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.12.2014
Arvosana: 0

Hyvä palvelu ja siisti paikka. Annokset hyvän kokoisia ja salaatit tuoreita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 22.08.2014
Arvosana: 0

Olen käynyt kaksi kertaa lounaalla ja molemmilla kerroilla söin annoksen lounaslistalta. Ruoka on molemmilla kerroilla ollut yhtä huonoa, pahempaa kuin kouluruoka aikoinaan. Mössöistä ja ei oikein minkään makuista. En voi suositella ainakaan lounasta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 24.03.2014
Arvosana: 0

Paikka ulkoisesti Ok. Ruokailemaan mentiin ja aikomuksenamme oli syödä jotain liharuokaa. Mutta ruokailu jäi kokematta, koska haluan syödä ainoastaan kotmaista lihaa, jo turvallisuudenkin vuoksi. Mutta ravintoloitsija totesi lihan olevan ulkolaista. Kysyin miksi,kuulemma suomalaiset ostavat halpaa, eikä välitä onko se kotimaista!!. Lupasin maksaa ateriasta 5 euroa enemmän jos olisi kotimaista,mutta ei ei ollut edelleenkään kotimaista.Jos suomalainen liha on 5 euroa kg kalliimpaa
niin sen vaikutus on 0,75 euroa ateriaa kohden kun lihan osuus on 150 gr ateriaa kohden.Sikisi arvostelen ruuan syömäkelvottomaksi.Vaaditaan Suomen kansalaiset kotimaista lihaa! Lintumies 31.12.2011

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 31.12.2011
Arvosana: -1

Hiukan harmittaa näin ensimmäisenä arvostelija heti moittia, mutta minkäs sille voi. Alku näytti lupaavalta, listalta löytyy jos jonkinlaista ruokaa. Salaatti pöydän valikoima oli aika hyvä ja näytti tuoreelta. Otimme ruuaksi perinteiset klassikot pyttipannun ja lihapullat muusilla. Annoksiin kuului siis tuo salaattipöytä, leivät, juomat ja kahvi tai tee. Annoksien saapuessa pöytää toinen annoksista oli väärä mutta se korjattiin tuota pikaa. Ja ruuat tuli muutenkin aika pian. Ruoka ei sitten ollutkaan mistään kotoisin, lihapullat todella mauttomia ja perunamuusi liisteriä. Kastikkeessakin oli ikäänkuin "nahka" päällä jo tuotaessa. Pyttipannu samoin ihan mauton, suolaton, öljyinen ja huonosti paistettu.
Paikkana ihan siisti ja viihtyisä mutta valitsimmeko väärät annokset vai oliko vain huonoa tuuria ?? ..en taida kuitenkaan tänne toiste tulla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 17.07.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kumitie 2, 33470 Ylöjärvi - Reitti
0331426100
http://www.deliway.net

Vaihtoehtoisia ravintoloita