Öffnet um 11:00

Kartanoravintola Wanha Peltola

Note 4.8 / 5

Bewertungen (5)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Viehättäva ravintola vanhassa rusthollissa. Olimme Ristinassa käymässä ja päätimme kokeilla jotain uutta. Isäntäväki teki kaikensa jotta vihtyisimme ja valmistivat meille herkkuaterian lounasajan jälkeenkin. Grillatt u lohi kantarellikastikkeessa oli herkullista samoknmukut ja grilliphivi. Suosittelemme

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 25€ Hinzugefügt: 27.07.2014
Note 0

Fantastinen ravintola keskellä Suomen järvimaisemia. Kävimme perheeni kanssa lounaalla heinäkuussa ja yllätyimme kyllä positiivisesti! Seisovan pöydän antimet olivat toinen toistaan maukkaampia ja tuntui ihan siltä, kun olisimme pk-seudun paremmassakin ravintolassa. Lapsia viihdytti pihapiirin lampaat, kanat, kissat ja koira, sekä keinut ja tramppa. Voimme lämpimästi suositella Wanhaa Peltolaa kaikille herkuttelijoille! Ps. Mustaviinimarjojen lehdistä tehty mehu oli SUPERIA!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 11.07.2014
Note 0

Minä söin lounasaikaan sipulipihvin ja seuralainen paistetut muikut. Molemmat annokset olivat maukkaita ja runsaita ja hintaan kuului salaattipöytä, jälkiruoka ja kahvi. Alkumaljaksi tarjottiin omaperäinen mustaherukan lehdistä valmistettu juoma. Ympäristö oli hyvin viihtyisä (pihapiirissä mm. lampaita ja kanoja) ja ruokasali vanhanaikaisen tyylikäs. Myös tarjoilijan palvelualttius oli kohdillaan. Suosittelen lämpimästi kaikille jotka pitävät konstailemattomasta ruoasta ja arvostavat vanhan ajan henkeä huokuvaa miljöötä!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 10.07.2014
Note 0

Söimme pojan kanssa palvilampaalla vyötettyä broilerinfilettä, vuohenjuustoa ja mansikkatomaattia yrttiohratton kera. Loistava ruoka, erityisesi kokin loihtima mansikkatomaatti (chilillä maustettuna) vei kielen mennessään. Mansikkainen tuulihattu kruunasi aterian. Taro-koira oli kiva!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 26.06.2013
Note 0

Satuimme paikalle kesäravintolan ensimmäisenä aukiolopäivänä. Kertakaikkiaan idyllinen ja kaunis lounasravintola. Meidän molempien ruoka oli loistavaa, ja kerrankin muikkuja sai riittävästi!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 25.06.2013
Note 0

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Mieluantie 86, 52300 Ristiina - Route
0400 884 656
http://www.wanhapeltola.fi

Options