Köket är öppet

Agali Restaurant

Betyg 3.5 / 5

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Noo mä voisin sanoo että jos ne laittais vielä enemmän siihen kebab boxiin

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.04.2015
Betyg: -1

Tilasin kebabin ja maksoin kortilla:Näppäiltyäni tunnusluvun huomasin että veloitus oli melkein 40 euroa. Summa kyllä saatiin korjattua mutta ilmassa oli vedätyksen makua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.08.2012
Betyg: -1

Ruoka maistuu ja palvelu ystävällistä. Kävi valitettavasti ikäviä asioita. Tilasin lauantaina 22.10.2011 kolme kebab-boxia (3*5=15€) mutta jälkikäteen huomasin tiliotteesta että Agali laskutti kyseisen summan kahteen kertaan. En kirjoittaisi tänne negatiivista palautetta sillä virheitä sattuu ellei seurassani olleille kahdelle kaverille olisi tapahtunut samanlainen tilanne. Sain kyllä pankkiin soitettuani peruutettu tuplalaskutuksen mutta paha jälkimaku säilyi. Jatkossa vain käteisellä kyseiseen paikkaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.10.2011
Betyg: -3

Luottopaikka, kun haluaa kebabille keskustassa! Palvelu erittäin ystävällistä :) Kokeiltu on kanaa ja riisiä, peruskebab ranskalaisilla ja salaatilla ja rullakebab. Todella hyvätasoinen paikka, eikä annosten koossa mitään valittamista. Mukava käydä : )

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.08.2011
Betyg: 1

Tilasin BBQ-Chicken annoksen ja oli älyttömän hyvää, voin suositella! Iso annos. Annoksessa paljon grillattuja kasviksia, hyvää kastiketta, leipää, kanaa ja perunaa. Annosta joutui tosin odottamaan n. 40 min (ilmeisesti joutuivat keittämään perunat, joita en edes jaksanut syödä). Ensi kerralla pyydän ilman perunoita ja lisää kasviksia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 10.06.2011
Betyg: 1

Läge

Eerikinkatu 12, 20100 Åbo - Route
http://www.agali.fi/agali/