Stängd

Einespala Restaurant

Betyg 1 / 5

Recensioner (24)

Nyt on pakko pistää tämä kokemus tänne. Ostettiin pizza onlinen kautta kaksi pizzaa kotiin, tuli kyllä ihan ajallaan. Oman pizzani kohdalla löydän karvoja! (Lähes puolet syöty, hyi) laadultaan mitään sanomatonta ja toisen pizzan "naudanlihasuikale" oli kuin jotain taikinaa/kepakkomaista... en siis suosittele tätä kenellekään, varmaan ruokamyrkytys tulossa myös. Suosittelen ravintolaa uusiutumaan, yök!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 04.09.2016
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hohhoijaa nimikinhän sen jo kertoo, mutta kaikkea sitä joutuu näkemään ja kokemaan. Ruoka lähes syömäkelvotonta kuraa...Erehdyin vielä ystävällisesti mainitsemaan, että olisikohan aika päivittää raaka-aineet niin sain kaupanpäälle uhkailut väkivallalla... Olisi pitänyt tulla tänne lukemaan muiden kokemukset. Aivan käsittämätön paikka...Millähän rahanpesulla tämäkin pyörii... Kaikkea hyvää einespalan uhreille... Voimia!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.08.2015
Betyg: 0

Tilasin pizzaonlinen kautta ja maksoimme osan summasta bonuksilla. Noutoajaksi tuli 10 min ja saavuimme paikalle silloisena ajankohtana. Putiikin piti aikioloajan mukaan olla avoinna 23.00 asti ja olimme siellä 22.20 ovet olivat suljettuina vaikka valot olivat päällä. Soitin paikanpäälle josta lyötiin luuri korvaan. En suosittele tätä paskaa paikkaa kenellekään ketä omistaa aivot!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 29.01.2015
Betyg: 1

Voi saada kynästä ja lehtiöstä päähän, jos menee vessaan ennen tilausta!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.07.2014
Betyg: 0

Haukkuivat, huusivat ja olivat erittäin epäkohteliaita! ! En suosittele KENELLEKKÄÄN!!!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 24.07.2014
Betyg: 0

Helvetti mitä paskaa! Palvelu ja ruoka täyttä sontaa.. Kiitos mutta ei kiitos enää ikinä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.07.2014
Betyg: 0

Jos vessaa ei saa käyttää ennen kuin on menossa ostamaan ruokaa ei asiakasta tarvitse kuitenkaan huoritella ja heitellä tavaroilla. Tämä on vain minun mielipiteeni mutta jalallanikaan en tähän ravintolaan astu. Toivottavasti menee konkkaan ja pian.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 23.07.2014
Betyg: 0

Tuotteiden laatu vaihtelee huomattavan paljon. Pizzat, ja eteenkin pizzapohjat ovat hyviä. Kebabit ja pastat ovat laadultaan aika huonoja. Kebabit ranskalaisten kanssa esimerkiksi ajoittain lämmitetään mikrossa. Osat aineista, esimerkiksi jauheliha ja kebabliha, ovat huono laatuisia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 02.06.2014
Betyg: 0

Ruoka on ok. Mutta palvelu on ollut vaihtelevaa. Yksi verottaa jalapenoista 2euron lisämaksun kun toinen ei. Tänåän kävin sitten viimeisen kerran kun tämä kahden euron lisämaksua ottava ei päästänyt vessaan jos ostaa vain limukan. Eka vessa oli ainostaan asiakkaille ja limukkaa ostaessani rikki eli valehteli päin naamaa. Eipä tarvi mennä toisten. Harmi että yksi työntekijä pilas mulle paikan maineen, kaikkea hyvää kuitenkin sille vanhemmalle miehelle joka sielä työskentelee.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.04.2014
Betyg: 1

tilattiin 3 kpl pizza kotiinkuljetuksella ja pizzakastike oli mahtavaa ja varsinkin pizzapohja. suosittelen !

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 05.04.2014
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Uudenmaankatu 18, 20500 Åbo - Route
http://einespala.pizza-online.fi