Okänd

Galaxy Pizzeria

Betyg 2 / 5

Recensioner (6)

Tilasin arkipäivänä kotiinkuljetuksella ison pizzan. Täytteitä oli ihan kohtalaisesti hintaan nähden, maku kohtalainen. Kotiinkuljetuksessa kesti 1h30 min ja ruoka oli kylmää! Eli kannattaa koittaa kokemusta paikan päältä hakien, mutta missään nimessä en suosittele tilaamaan mitään kotiin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 10.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Juhannuspäivänäkin auki, myyjä toki istui pöydässä katsomassa jalkapallon MM-kisoja. Kebab mautonta, kastike suoraan purkista? Salaatti nahistunutta ja lämmintä. Salaatin päällä haaleaa valkosipulimömmöä. Jäi syömättä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 21.06.2014
Betyg: 0

Huonoa palvelua, ok ruokaa. Tulinen kastike ei ole yhtään tulinen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 22.01.2014
Betyg: 0

Siis suoraan sanottuna aivan surkea paikka, löysin ruuastani pari kokin mustaa karvaa ja menin pyytämään jos saisin uuden annoksen mutta kokki sanoi että "pane sinä mutsii mikä ei antaa sulle muutaku nyrkki perseesee" tämän törkeän käytöksen jälkeen lähdimme koko paikasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 06.12.2013
Betyg: -3

Aivan loistavaa palvelua sekä laatua. Pizzan tomaattikastike on omaa luokkaansa mikä pitää itse kokea. Juustoa runsaasti sekä täytettä reunoihin asti. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 09.11.2013
Betyg: 0

Pizzerian maut ovat kohdallaan ja ovat erittäin erinomaisia. Ehkä paikassa ei käy paljon ihmisiä, mutta mielestäni (Suomen) paras kebab ja pizza mitä olen maistanut. Pari viikkoa sitten he toivat erikoisen kebabin joka oli selvästi Turun parasta, mutta nykyään kebab on vaihtunut, mutta se ei haitannut kun ruoka oli niin täydellistä!! 

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 13.07.2013
Betyg: -1

Läge

Kalevantie 30, 20520 Åbo - Route
http://galaxypizzeria.pizza-online.fi/