Okänd

Golden Cafe

Betyg 4.5 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hyvin Kotoisanoloinen kahvila, jossa kaikki leivonnaiset tehdään itse. Lounaspöytä runsas ja monipuolinen. Asiakaspalvelu ystävällistä ja rentoa. Suosittelen!! Olin lounaalla kahvillassa ja samaan aikaan oli lapsiperhe äiti ja pari vuotta vanha lapsi. Myyjä palveli erinomaisesti vaikka lapsi heitteli ruokia lattialle ja huusi. Lapsiystävällinen paikka!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 26.11.2014
Betyg: 0

Kaverin suosittelemana menin kokeilemaan. Paljon kehuttu salaattipöytä ei houkutellut (ei tuoreimman näköistä salaattia), joten päädyin aina hyvään lohikeittoon. Vaan ei kyllä ollut hyvää. Keitossa oli kaikkein rasvaisimmat lohipalat, ja kala maistui muutenkin "keväämmällä kalastetulta". Keskityin noukkimaan keitosta sitten kaikkea muuta kun kalaa, mutta todella pienet perunan palat olivat melko raakoja.

En taida mennä uudestaan. :(

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 18.09.2014
Betyg: 0

Erittäin maukas ja edullinen itse koottava lounassalaatti. Sämpylät maukkaita ja hyvää kahvia. Palvelu ystävällistä ja mukava tunnelma.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.04.2013
Betyg: 0

Pannukahvia Turussa! Tää kahvi oli ihan parasta! Voisilmäpullakin oli iso ja mikrossa kun kävi hetken, makukin oli aivan mainio.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 3€ Tillagt: 11.08.2012
Betyg: 0

Lounaaksi saa itse koota edullisesti salaatin hyvistä raaka-aineista, lounaskeitto ja uuniperunoita eri täytteillä. Hyviä leivonnaisia myös ja erikoiskahveja. Mukavan viihtyisä paikka ja ystävällinen palvelu!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 25.04.2012
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Kauppiaskatu 15, 21200 Åbo - Route
044 045 1171
http://www.kahvilagoldencafe.fi/