Okänd

Kotipizza Turku - Kupittaa

Betyg 3.8 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Oikein hyvää pitsaa, nopea kuljetus ja kaikki pelasi. Hieman pieniähän Kotipizzan pitsat ovat jos on tottunut kebab-pitserioiden pitsoihin jotka yleensä ovat rutkasti isompia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.09.2015
Betyg: 0

Parempaa Kotipizzaa en ole Suomesta saanut. Samat raaka-aineethan kaikilla Kotipizzoilla on, mutta täällä on niin paljon asiakkaita, että raaka-aineet ovat takuulla tuoreita. Lisäksi osaavat pitää pitsoja juuri oikean ajan uunissa ja muutenkin palvelu on erinomaista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 28.07.2015
Betyg: 0

Toimitus kotiin aina nopeampaa kuin odottaisi, palvelu ystävällistä, hinta-laatu jes, ruuat aina tosi hyviä ja tulevat höyryävän kuumina, juomat jääkylminä ja salaatit kuin olisi just penkistä käyty napsimassa. Pizzapohjat tosi hyviä, ei mitään taikinamöykkyjä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.07.2014
Betyg: 0

Paikassa positiivinen meininki, kiva asioida kun työntekijät niin mukavia! Pidän myös pitsapohjasta. Monissa muissa pizzerioissa pizzat usein tunkkaisia&ylirasvaisia. Kotipizzan pizzat onnistuneempia kuin esim. Tintån tai Sergiosin. Täytevalikoimaa voisi laajentaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.02.2014
Betyg: 0

Hyvät pizzat ja ihania poikia töissä tuolla. Palvelu on ollut aina erinomaista. Tää on ihan meidän tyttöjen vakkaripaikka, jos pizzaa halutaan :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 27.11.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Uudenmaankatu 19, 20700 Åbo - Route