Okänd

Ravintola Bacadell Pizzeria

Betyg 2.6 / 5

Recensioner (6)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.10.2015
Betyg: 0

Entinen kanta-asiakas tämän päivän kohtelun jälkeen. Tilasin pizzan joka kyllä saapui ajallaan, mutta saavuttuaan kuski lähti inttämään "lisämaksua" kuljetuksesta. Kuljetusmatka oli sovitun alta 8km niin kuin aina ennenkin, joten kerroin kuskille soittavani ravintolaan mistä hän ei näyttänyt olevan kovin iloinen. Loppujen lopuksi mitään lisämaksua en joutunut maksamaan, ja minulle tarjottiin ravintolasta seuraavaa kuljetusta ilmaiseksi hyvityksenä. Ravintolaan soiton jälkeen kuski kuitenkin soitti minulle uudestaan, ja raivosi ja uhkaili "tulla uudestaan käymään". Hyvä ruoka, rikollinen palvelu.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 08.10.2015
Betyg: 0

Kotiinkuljetus oli 2km matkalla 45min myöhässä sovitusta ajasta, vaikka tilaus tehtiin jo edellisenä päivänä. Kolmen soiton ja muutaman tekstiviestin jälkeen kuski viimein löysi perille, mutta tilauksesta puuttuivat juomat. Kieltäydyimme maksamasta täyttä hintaa ja sovimme sanaakaan suomea puhuvan kuskin kanssa uuden hinnan. Pizzeriasta on tämän jälkeen soiteltu perään ja vaadittu jopa alunperin sovittua hintaa suurempaa korvausta surkeasta palvelusta, keskitasoa alemman tason pizzoista, sekä puuttuvista juomista. Ei enään koskaan. Välttäkää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 07.08.2015
Betyg: 0

Hyvä rullakebab, sai tulisena kuten halusikin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 22.01.2014
Betyg: 0

Kebab ranskalaisilla oli reilun kokoinen, ehkä hieman liikaa salaattia (n. 1/3 lautasesta) Erinomainen kastike. Melko ahdas paikka. Henkilökunta sais edes vähän hymyillä :) Suosittelisin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 17.11.2013
Betyg: 0

Tonnikala pizza ja kebu ranskalaisilla. Kebab hyvää. Pizza aika kuivaa ja mautonta. Ystävällinen myyjä, paikka ei mikään kovin yleellinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.01.2013
Betyg: 0

Läge

Satakunnantie 17, 20300 Åbo - Route