Stängd

Roots Kitchen

Betyg 4 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (25)

Palvelu on paikan heikko lenkki. Ruoka älyttömän hyvää. terveellistä kasvisruokaa, jota on näin sipsikaljavegaani-aikaan vaikeasti saatavilla. Kiitos. Toivon silti palveluun parannusta kiireen keskelle.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 15.05.2017
Betyg: 0

Rootsin lounaalla on tullut käytyä useasti, ja ruoka on aina ollut ihan mahtavaa! Suosittelen sekä kasvis- että lihansyöjille, lihaa eivät nämä annokset kaipaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 13.09.2016
Betyg: 0

Ruoka on aina hyvää, mutta sen verran pitää kehittämisehdotusta antaa, että lapsille olisi hyvä olla saatavilla pienempiä annoksia. Lounaalla käy myös lapsiasiakkaita eikä esimerkiksi annoksen puolittaminen täällä ole onnistunut. Lapselle onkin jouduttu ottamaan ruoka toisesta paikasta kauppahallista, kun itse on syöty Rootsin ruokia. Pieni lapsi ei jaksa syödä niin suurta annosta kuin mitä on tarjolla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 08.07.2016
Betyg: 0

Perjantain lounasburgerit ovat olleet aina todella hyviä. Hinta 11,50 kyllä kirpaisee joka kerta. Annoskokoon nähden hinta on ylimitoitettu. Toisinaan perjantailounas on niin suosittu, että ruokaa joutuu odottelemaan vähän liian kauan. Suosittelen kuitenkin, myös lihansyöjille!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 09.06.2016
Betyg: 0

Ruoka pääsääntöisesti erittäin herkullista. Korianteria tungetaan joka ruokaan vähän liikaakin. Palvelu on välillä vähän välinpitämätöntä. Kiireen ymmärtää, mutta hymy ei maksa henkilökunnallekaan mitään. Suosittelen paikkaa myös sellaisille, jotka suhtautuvat kasvisruokaan ennakkoluuloisesti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.04.2016
Betyg: 0

Loistava ruoka ja ystävällinen palvelu. Ongelmana on annosten todella mitätön koko. Lounas annokset ovat niin pieniä, että tunnin päästä on jo uudestaan nälkä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 04.02.2016
Betyg: 0

Ihastuttavaa ruokaa hyvistä raaka-aineista. Tilatessasi ruuan saat numeron sijaan tietyn eläinhahmon jonka mukaan ruokasi tuodaan pöytään. Palvelu on mutkatonta ja nopeaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 20.01.2016
Betyg: 0

Lauantaina brunssilla. Kauppahallissa oli tapahtuma, joten väkeä oli pilvin pimein. Kuinka moni lounastaja oli Rootsin asiakas, en kuitenkaan osaa sanoa.

Menu oli hummusta & leipää, munakoisokaviaaria, quinoa-feta-salaattia ja mustapapupullia chilimajoneesilla. Parasta kasvisruokaa, mitä ikinä olen Suomessa ravintolassa syönyt - ja nyt tarkoitan minkä tahansa tason ravintoloita.

Ruoka oli oikeasti ajatuksella tehtyä ja alusta asti itse valmistettua laadukasta "kotiruokaa". Maut toimivat erinomaisesti yhteen, ja raaka-aineet olivat tuoreita. Ensi alkuun ajattelin 12 euron olevan hiukan suolainen hinta pienemmästä brunssivalikoimasta, mutta kokonaisuus osoitti minun olevan väärässä.

Ainoa ongelma oli minun ja korianterin välillä munakoisokaviaarissa, mutta toisaalta mukanani ollut ystävä kehui annosta samalla sanoen, ettei yleensä munakoisoruuista välitä - ehkä minäkin vielä opin korianterista pitämään!

Paikka oli pieni ja viihtyisä. Sen edessä oli useamman ruokapaikan yhteisessä käytössä useita pöytiä eli tilaa asiakkaille oli, vaikka kaikki kyllä olivatkin täynnä. Palvelu oli ystävällistä ja ruoka tuli nopeasti. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 22.10.2015
Betyg: 2
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Aivan loistavaa ruokaa, tällaista kasvisruokaa ei Turussa muualta saa! Palvelu sen sijaan uskomattoman hidasta, lounasta saa aina odottaa noin 20 minuuttia. Se on käsittämätöntä lounaalla, varsinkaan kun ei kerrota mitään jonosta tai ruuhkasta. Puolen tunnin ruokatunti ei riitä millään. Työntekijät ovat myös hitaan puoleisia, ruuanteko keskeytyy vähän väliä juttelun vuoksi. Todella harmi, koska ruoka on mielettömän ihanaa.. Tulen ruuan takia kyllä jatkossakin

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.06.2015
Betyg: 0

Lauantaibrunssi maistui ja maistuu ihan taatun varmasti vielä monena lauantaina!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 23.05.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Eerikinkatu 16, 20100 Åbo - Route
0407747781
http://www.rootskitchen.fi