Okänd

Sun City

Betyg 2.5 / 5

Recensioner (6)

henkilökunta epäystävällistä, omistaja epäkunnioittava. Ruuan saaminen (oltiin ainoat asiakkaat) kesti kauan. En suosittele!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.12.2015
Betyg: -3
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Aika perus kebabbila. Pitsat ovat liian suolaisia, kebabbien salaattipuoli on aika kehno. Annosten koko on sopiva. Kebabit paikan parempi tarjonta. Palvelu sitä mitä voi olettaa perus karvakäsimestalta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 03.04.2014
Betyg: 0

Vuosia käynyt ja moni tutuista myös ja kaikki yhtä mieltä, loistavat ruuat ainut pitza paikka joka vetää vertoja on momento siellä myös hyvät ruuat mutta pienemmät koot. Sun Cityn kastike paras.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.02.2014
Betyg: -1

Todella hyvä pizza ja iso en jaksanu syö kaikki sain pulet paketti kotiin. ystävällinen hekilökunta ja nopea palvelu. suositellan+++++

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.12.2011
Betyg: -1

Tuli käytyy hakemassa itselle kebab riisillä vahvana ja tyttöystävälle kebab ranskalaisilla. Kebab riisillä oli mieto ja valkosipulitahnaa, valkosipulitahna = paskaa, mun mielestä joten suuresti pettysin. Ranskalaiset oli löysiä ja rasvaisia. Pizzat ollu ihan ok, mut kebabbii ei haeta enää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.10.2011
Betyg: 0

Haettiin poikaystävän kanssa pizzat tästä paikasta, maistuivat ihan mädälle kalalle vaikkei edes kalaa pitsoihin oltu tilattu. Parin suupalan jälkeen oli pakko heittää pois, edes kaikkiruokainen poikakaveri ei pystynyt syömään kokonaista slaissia. Täydellisen hirveä kokemus!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.08.2011
Betyg: 0

Läge

Stålarminkatu 33, 20810 Åbo - Route