Okänd

Tamarin

Betyg 2.9 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (48)

Ei kokemusta kuin suositusta lounasbuffetista, joka yleensä ihan hintansa väärti, riippuen kyllä päivästä, mitä sattuu olemaan tarjolla. Yleensä kaikki onnistunutta. Mutta moitittavaakin löytyy: Tofu-currykastikkeesa ei näkynyt viimeksi tofua lainkaan. Kanajutut hyviä. Friteeratut possunpalat viimeksi olivat aivan kivikovia, ja jäivät syömättä, koska hampaat eivät yksinkertaisesti pystyneet lihaan. Ravintola on siisti, tila jaettu viihtyisästi. Palvelu ystävällistä ja huomioivaa. Mutta en tiedä, oliko vahinko, etten saanut kuittia ollenkaan lounaastani kuin vasta pyytämisen jälkeen, kun maksoin käteisellä rahalla, enkä kortilla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 30.03.2017
Betyg: 0

Herkullista ruokaa ja ystävällinen palvelu! Maistoin kanaa paahdetuilla cashew-pähkinöillä ja se oli oikein maukasta! Tulisuutta oli sopivasti (ei liikaa) ja annokset olivat tarpeeksi isoja. Lisäksi paikka on kauniisti sisustettu, rauhallinen ja tilava. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 27.01.2017
Betyg: 0

Annosten koko on aivan PIENIÄ vaikka tilattiin isoja annoksia! Ylihinnoiteltu! Kallista!!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.10.2015
Betyg: 0

Lounasbuffet on runsas ja maukas. Tosin en ole mikään thaimaalaisen ruuan erityisasiantuntija.

Ravintola on siisti ja viihtyisä. Henkilökunta osaa ainakin pitää buffettarjoilun kunnossa ja pöydät siisteinä, muuten ei olekaan kokemusta henkilökunnasta.

Jos thaimaalaista ruokaa tekee mieli lounasaikaan, en juuri muualla käykään syömässä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 05.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Curryruoat ihan maukkaita ja palvelu useimmiten ok. Paras hinta-laatu-suhde lounasbuffetissa. Ei kannata ottaa tofua: löllöä ja mautonta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.09.2015
Betyg: 0

Green curry tofulla oli heikoin tofuruoka mitä olen ikinä syönyt. Tofu oli löysää ja pehmeää ja ruoka itsessään suolaista ja mautonta. Todella pahasti ylihinnoiteltu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 07.06.2015
Betyg: 0

Juuh elikkäs tilasin pad thain ilman jättikatkarapuja ja tilalle kanaa. Sain ehkä 5 kananpalasta ja annos oli kuin alkuruuan kokoinen. Söin sen alle 5 minuutissa. Ihan oikeesti. Nyt ehkä tiedän, miksi omistaja ajaa ferrarillaan stadissa ja rahaa löytyy yllin kyllin. Eihän menetä mitään, kun annokset ovat niin surkean kokoisia ja hintakin on ihan ylihinnoiteltu. Maut olivat kuitenkin kohdallaan. Tarjoilijat ok, ei ylistettäviä. Jos annoksen hinta olisi annoksen koon yms suhteen, niin 5€ olisi hyvä... Saisi se 16.50€ ollakin, jos annos olis 4x isompi. Älkää ikinä tilatko pad thaita, jos haluatte tankatakin itseänne täyteen. Oikeesti!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 03.04.2015
Betyg: 0

Aivan ihananmakuinen lounas 10 euroa. Todella hyviä ruokavaihtoehtoja, jotka toivat mieleeni pari vuotta sitten olleen Thaimaan-loman. Henkilökunta oli ystävällistä. Ehdottomasti parhaimpia thairavintoloita (ainakin Suomessa).

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 16.02.2015
Betyg: 0

Keskiverto Thai-ravintola. Lounasbuffet on ok, tosin monet tarjolla olevista vaihtoehdoista maistuvat monesti aivan samalta. Plussaa tofu-vaihtoehdosta. Hyvät, siistit ja tarpeeksi isot tilat.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 04.02.2015
Betyg: 0

Vähän samaa kuin edellisetkin. Ruoka on ihan hyvää, mutta siinä ei toisaalta ole mitään ihmeellistäkään.

Mausteita ei käytetä kauhean monipuolisesti. Chilin lisäksi kaipaisi paljon myös muita makuja annoksiin. Nyt tulisuus on hyvin kohdallaan (annosten tulisuus vastaa sitä mitä listan perusteella voisi odottaa, eli mieto on mieto jne.) mutta muut mausteet tuntuvat silti unohtuneen.

Palvelu oli kovin ystävällistä ja ravintola on kaunis, siitä plussaa. Ihan ok ruokaa, mutta ei mitään mullistavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 20.01.2015
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Aurakatu 6, 20100 Åbo - Route