Lunch på gång

Oishi Sushi

Betyg 5 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk
Vegan
Gratis wifi

Recensioner (16)

I think the restaurant already change many new food, much better than I eat last time, I need give a high comment for that, special the beef soup noodle, I love it very much! also the beef and chicken sushi. very tasty.
price is good, cheaper than in Helsinki same style restaurant.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 02.10.2019
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Very good sushi,fresh!Much better than before. I think they change sushi Chef!and also many Chinese food choose,and only 11.80,which include Chinese food ,sushi,salad,tea,coffee,fruit,etc……from 11-21,but I think buffet will finish about 19,My commend as earlier as better.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 19.11.2017
Betyg: 0

Kyllä täällä ainakin yritetään valmistaa kaikkea mahdollista laatua. Valitettavasti tämä kostautuu ja kaikkia komponentteja vaivaa jonkinasteinen keskinkertaisuus.

Yleistä kokemusta ei edesauta ravintolan nuhjuinen yleisilme. Myös henkilökunta vaikutti jotenkin virttyneeltä. Sushi oli kyllä ala-arvoista, mutta kiinalainen buffet oli ihan ok lounaspaikaksi. Hinta antaisi odottaa enemmän.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 14.08.2017
Betyg: 0

Palvelu ystävällistä ja ruoka erinomaista viikonloppubufeessa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.03.2016
Betyg: 0

Ylihinnoiteltu ja huono lounaskokemus! Kävimme 14.1. Lounaalla ja takit päällä piti syödä koska tilloissa oli kylmä. Sushit hajoillevat ja olivat nahistuneita ja tarttuivat toisiinsa. Ilmeisesti eilisiä. Lämmin puoli täysin mautonta ja tarjonta suppea. "itämaista" kattausta oli jatkettu EINESLIHAPULLILLA kun ei parempaan ollut rahkeita. Epäsiistin oloinen henkilökunta. Emme tule toiste.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 14.01.2016
Betyg: -1

Ravintolatila oli miellyttävä, mutta viikonlopun lounasbuffet oli todellinen pettymys. Sushit olivat kuivakoita ja raaka-aineet eivät tuntuneet tuoreilta. Kiinalaista ruokaa oli tarjolla kahta erilaista, jotka eivät keränneet kehuja. Lisäksi ruoat olivat haaleita. Huonoin kiinalainen / sushibuffet jonka olemme syöneet, rahoille ei todellakaan saanut vastinetta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 02.01.2016
Betyg: 0

Nyt oli kyllä aivan järkyttävä kokemus. Kokki läntystää rikkinäisissä verkkareisssa jotka roikkuu polvissa. Kaikki tarjolla oleva on nuhjuista ja eltaantuneen makuista. Hintakin on keskivertoa korkeampi joten jotain tasoa pitäisi voida odottaa. Keitona oli tarjolla vetistä litkua jossa oli suolakurkkua ja kananmunaa. Sushissa oli mm. possua ja ananasta?! Ei ole aikoihin harmittanut maksaa näin paljon turhasta. Ruoka jäi syömättä ja käteen jäi vain paha mieli.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 28.12.2015
Betyg: 0

Lauantaina joulutorien aikaan täyttä, mutta ruoan laatu silti erinomaista. Ravintola on ilmeisen uusi, mutta homma toimii oikein hyvin. Buffetia täytettiin hyvään vauhtiin, vaikka ravintola oli aivan täynnä. Henkilökunta oli ystävällistä ja meidät otettiin vastaan mieluusti ja jopa esiteltiin ruokia. Buffet on viikonloppuisin euron kalliimpi, mutta siihen sisältyy niin valtava määrä ruokia, että se ei haittaa.

Susheja on varmasti toistakymmentä lajia ja ne ovat tuoreista raaka-aineista. Erittäin maukkaita, joskin osa hieman liian isoja, mutta tämä tuntuu olevan yleistä monessa paikassa. Kiinalaisia ruokia oli 6-8 erilaista ja nekin olivat mielenkiintoisen erilaisia yleiseen tasoon verrattuna. Esimerkiksi munakoiso kalakastikkeessa oli loistavan kypsää, mitä ei näe monessa paikassa! Maut olivat suolaisia ja melko rasvaisia kuten tällaisissa paikoissa aina, mutta ehdottomasti miellyttäviä.

Ravintola on siisti ja tyylikäs, oikein mukava paikka viettää hetki aasialaisen ruoan parissa. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 16.12.2015
Betyg: 0

Sushit liian isoja. Sushriisi täysin mautonta ja yököttävää löllöä. Mutta silti sushit veivät tänään voiton lämpistä ruuista. Sillä nehän sitten olivatkin hirveitä. Kaikki liian suolaista ja iljettävän makuista. Pahin kiinalainen buffetti missä olen ikinä ollut en suosittele kenellekkään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 05.12.2015
Betyg: -1

Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.10.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Runneberginkatu 36, 01230 Borgå - Route
0440888837
https://www.facebook.com/Oishi.sushi.Porvoo?ref=bookmarks

Options