Köket är öppet

Subway Rauhankatu

Betyg 3.3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk
Vegan
Tillgänglig
Diet
Gratis wifi

Recensioner (7)

Skulle till subway efter gymmet men det var stöngt trots det står på dörren samt deras nätsida på google att den skall öppna klockan 09.00.( gick dit klockan 09.15)

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Tillagt: 30.04.2019
Betyg: 0

Perus Subbi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 20.03.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Aivan hirveätä! Täytettä ei ollut ollenkaan,haukkasin yhden palan ja meinasi tulla oksennus. Loput meni roskiin. En ikinä enää mene sinne!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 10.01.2015
Betyg: 0

Tää oli alkuvaiheessa hyvä paikka. Oli reilusti täytteitä ja enemmän suomalaisia töissä. Mutta nyt työntekijöitten ja/tai omistajan suomenkielen taito on laskenut tai sitten ei haluta ymmårtää... salaatti-osasto on ollut myös nihkeetä. Omistaja on ilmeisesti laatinut säännön että laitetaan erittäin vähän täytteitä ellei asiakas erikseen pyydä enemmän. Lähes aina pitää pyytää enemmän täytteitä. No onhan se säästöä kun tingitään peruslaadusta. ... -Mikko

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.10.2013
Betyg: 0

En tykkää käydä Porvoon Subissa, vaikka ennen oli suosikki ruokapaikka. Perustilaukseni on 30cm grillattu kana kokojyväleipään, saa paahtaa ja laittaa juustoa, lisätäytteeksi aurajuustoa, ei kastiketta tai kasviksia, pippuria ja öljyä kyllä.
Ennen tilaus oli aina hyvä, mutta nykyään olen useimmiten saanut pettyä. Monella viimeisellä kerralla putkeen kana on ollut vähintäänkin osittain raakaa, kitkerää, pahanmakuista ja sellaista, että sitä ei saa edes hampailla pureskeltua, lähinnä oksennusrefleksi meinaa tulla.
Sipuli on aina ollut suuri inhonkohteeni, ja vaikka sanon, että EN OTA kasviksia, silti ainakin vähän sipulia löytyy aina leivästäni, ties missä vaiheessa se sinne sujahtaa, mutta sen jälkeen, kun olen sen sipulin maistanut leivässäni, on todella haastavaa saada loppuleipää syötyä.
Henkilökunta on ollut ihan mukavaa ja paikka on riittävän suuri. Limut ovat oikeasti isot ja valkosuklaakeksit ovat ainakin olleet suuri nautinto. Plussaa sille miehelle, joka laittaa ne keksit erilliseen pussiin.
Olen huomenna palkkapäivän kunniaksi menossa Subiin ja todella toivon, että saisin hyvän leivän pitkästä aikaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.09.2013
Betyg: 0

Kastiketta aivan liian vähän, salaattia muutama lehti, kasvikset aivan sekaisin eikä tasaisesti laitettu, osa kasviksista jäi kokonaan pois ja mausteita tuskin edes oli.

Voisi pikkasen panostaa tuohon leivän tekemiseen. Jos periaatteena on että lätkästään vaan ainekset siihen ja toivotetaan asiakkaalle hyvää loppuelämää niin alkaa subwaykin saamaan mäkkärin maineen "roskaruokaravintolana".
En normaalisti jätä negatiivista palautetta pikaruokaravintoloista mutta nyt oli kyllä niin alle standardien että oli pakko, ja tulen kyllä miettimään kahdesti ennen kuin käyn täällä uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.04.2013
Betyg: -1

Subit on perushyviä. Suurin osa henkilökunnasta ystävällistä, mutta mieleen jäi eräs tyttö, joka tiuski minulle, vaikka oli itse kuullut tilaukseni väärin..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.06.2012
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Rauhankatu 33, 06100 Borgå - Route
019-534 838
http://www.subway.fi/fi/ravintolat/porvoo/rauhankatu

Options