Stängd

Sodexo HTC Keilaniemi

Betyg 1.3 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (6)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Melko masentavaa linjastoruokaa kauniiden maisemien äärellä. Paikka on toimistotalon ruokalaksi viehättävä, kiitos ikkunasta aukeavien upeiden merinäkymien. Ruualle vain hädintuskin pystyy antamaan edes 2/5-arvosanaa: eipä tässä juuri yritystä ole, jos kyllä nyt jotakuinkin syötävää sentään. Listan perusteella vaikuttaa lupaavalta, mutta ei... Sodexo, herätys! Hinnat alas tai (mieluiten) tasoa vähän ylös - tällä meiningillä hintalaatusuhde on hävettävän huono.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 04.09.2013
Betyg: 0

I'm really not a picky eater, but out of three visits in here on two of them I've seriously considered asking for a refund. Aubergine so stringy you literally couldn't cut it with a table knife, pasta = spaghetti in thin slime that tastes like pasta boiling water, etc. The locale and the view are nice.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.03.2013 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Ruoka on mautonta, salaattipöydän tomaatit kovia ja raakoja. Kokonaisuutena "ruoka" on erittäin vastenmielistä. Plussaa saa tuoreesta leivästä. Toivottavasti vaihtuu pian. Menkää naapuriin esimerkiksi Ravintola Keilarantaan, entisiin Sija Linen tiloihin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.03.2013
Betyg: 1

Horrible.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 13.09.2011
Betyg: -3

The ingredients' quality is very low, obviously they are only interested in making profit. For example meatloaf with too much bread, tasteless cheap fish, poor variation of salad. And the desserts are a disaster!!!
:-b
Go to the sushi or Silja for a better taste...

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 30.08.2011
Betyg: -3

Tyydyttävää työmaa/toimistoruokaa ylihintaan. Jos jotain positiivista on sanottava niin ruokala on viihtyisä ja avara, näköala on laajalahdelle ja kesällä voi syödä terassilla. Hinta-laatu ajaa muualle syömään.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 18.01.2010
Betyg: -2

Läge

Keilaranta 17, 02150 Esbo - Route
050 598 2320
http://www.sodexo.fi/htckeilaniemi/