Okänd

Latokasken Pizzapalvelu

Betyg 2 / 5

Recensioner (12)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tilasin rullakebabin ja kävin noutamassa. Annos oli kyllä todella iso ja hinta kohdillaan mutta rulla oli lähes raaka. Maku hyvä ja runsaasti lihaa mutta miinus siitä että se on pakastettua ja jostain tukusta ostettu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 21.02.2015
Betyg: 0

Todella hyvänmakuiset ja kuumat normipizzat on saatu joka kerta kotiintilaamalla. Muita ruokia ei olla kokeiltu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 22.09.2014
Betyg: 0

Lehtipihvin hinta lukee 11 €, mutta myyjä veloitti siitä 12 € eikä antanut minkäänlaista kuittia. Tuotekuvauksessa mainittiin 200 g naudanpihvistä, mutta lopullinen pihvi painoi 85 g. Ranskalaiset olivat useaan kertaan pakastettuja ja salaatti erittäin elähtänyttä. Aina yhtä huono palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 24.02.2014
Betyg: 0

Pannupizzan pohja raakaa. Juustoa vitusti liikaa. Käyttävät paskinta kinkkua, jonka maku muistuttaa lauantaimakkaraa. Ravintolassa ei voi oleskella 5 minuuttia kauempaa ilman häkämyrkytyksen saamista. Paikan olemassaolo osoittaa ihmisten kollektiivisen typeryyden.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 06.12.2013
Betyg: 0

Pannupizzan tilasin joka hintaa nosti. Pizzanpohja oli niin raaka, että taikinasta pystyi tehdä pallon tai tehdä vaikka uuden pizzzan. Palasen söin ja nyt sattuu vatsaan ja harmittaa. Soitin paikan päälle ja sain päälleni haukut sekä naurut.

Olen aikaisemmin myös tilannut pizzoja palvelusta ja silloin ei pizzan kuljettajalla ollut rahaa mukana joten hän sanoi antavansa 2€ jotka jäi saamatta takaisin ensi tilauksessa kun pyytää ja näinhän ei siis käynyt.

Ala-arvoista toimintaa. En suosittele.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 16€ Tillagt: 31.07.2013
Betyg: 0

minun mielestäni pizzat ja kebabit täällä ovat tosi hyviä ja syömiskelpoisia. Olen itse kuullut ystävältäni että latokasken pizzapalvelulta saa aivan loistaa ruokaa ! ite kyllä suosittelen aina tilaa kun tekee mieli pizzaa tai kebabia latokasken pizzapalvelusta. Ruoka on tosi hyvää :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.04.2013
Betyg: 0

Mauttomat pizzat ja pannupizzan pohja täysin raaka. . Itse en voi suositella pizzojen osalta..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.04.2013
Betyg: 1

Olin jo tullut siihen päätökseen, ettei hyvää kebabia saa Espoosta ollenkaan. Kunnes tilasin täältä, kebab oli vielä kuumaa, maukasta, ja erittäin mehukasta. Ranskalaiset olivat myös hyvin paistettuja ja hyvän makuisia. En ole salaatti-ihmisiä, joten jätin salaatin syömättä vaikka näytti olevan paljon monipuolisempi kuin yleensä kebabbiloissa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 25.01.2013
Betyg: 0

Jäänyt pariin kertaan kokonaan tuomatta mitä on tilattu, tai tuotu väärää tavaraa. Reklamointiin annettiin vaan lupaus korvata vahinko, mitä ei koskaan tehty eikä seuraavan tilauksen yhteydessä asiata myöskään pyydettäessä korjattu.

En suosittele tilaamaan tästä paikasta mitään ja maksamaan tilausta etukäteen.
Maksa vain käteisellä tai kortilla tuotteet saadessasi. Pizzat ehdottomasti syömiskelpoisia :) Ikävä antaa miinuksia tämmöisten tapausten vuoksi. Oma on vikansa kun eivät reagoi reklamointiin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 02.01.2013
Betyg: 1

Mehukas ja runsas riisikebab! Oikein hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 25.11.2012
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder


Läge

Kaskenpää 3, 02340 Esbo - Route
http://latokaskenpizza.pizza-online.fi