Opens at 08:00

Metropol

Betyg 1 / 5

Recensioner (6)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Masokistien Mekka. "Butter Chicken" oli viehkeän tomaattikeiton mauttomuutta ilman oikean voikanan rikkaan makuista soossia. Ruoka loppui juuri nenän edestä ja henkilökuntaa ei juurikaan kiinnostanut tavaran lisääminen. Lisäkesalaatin tomaatti oli sopivan hapanta liuottamaan kitalaesta ylimääräiset kerrokset ja saamaan mukavan veren maun suuhun. Lounaan kohokohta, piimä, oli huikea makuelämys ruokaan verrattuna.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 25.08.2015
Betyg: 0

Paikka, jossa on paljon kävijöitä päivittäin, kiitos läheisten yritysten. Asiakaskuntaa siis olisi, mutta silti mennään sieltä missä aita on matalin. Lounaslinjan tavarat on kaikki pakasteesta lämmitettyjä, salaatit suoraan pussista ja palvelukin kuten ennen vanhaan neuvostoliitossa. Samalla hinnalla saa Helsingin keskustassakin parempaa, miten tällaista pskaa voidaan tarjota? Ja talvella siellä on niin kylmä, että suosittelen pitämään takin päällä koko kidutuksen ajan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 06.08.2014
Betyg: 0

Metropol on mainio lounasravintola. Liha/kalaruokien raaka-aineet ovat lähes poikkeuksetta ensiluokkaisia, eikä niissä ole pihistelty. Ruokavaihdoehdot eivät todellakaan ole einestyyppisiä vaan pikemminkin ehtaa modernia kotiruokaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 09.07.2013
Betyg: 1

Ruoka saattaa usein näyttää päällepäin kelvolliselta, mutta mausta huomaa, että kaikki kastikkeet ovat valmiskastikkeita ja raaka-aineet huonoja ja halvimpia mahdollisia. Usein lounaaksi tarjotaan lämmitettyjä eineksiä. Henkilökunnan ei siis tarvitse kuin laittaa ruoka esille, mutta silti linjastossa on joka ikinen kerta jotain puuttuvaa tai ruoka loppu. Asiakaspalvelu on myöskin hidasta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 22.04.2013
Betyg: -1

Lihapullia joka päivä viikosta toiseen, onneksi sentään kastike muuttuu. Koitetaanko tästä tehdä jotain kulttipaikkaa?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.11.2011
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 13.11.2010
Betyg: 0

Läge

Tekniikantie 14, 02150 Esbo - Route
029 193 8808
http://www.metropol.fi/