Opens at 10:00

Pepino

Betyg 4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (11)


Parempi vuohenjuustosalaatti kuin monissa Helsingin keskustan ravintoloissa. Kertaakaan en ole pettynyt vaikka kokeillut jo miltei kaikkea listalta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 28.01.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

tilattiin 2 kebabia pita ja iskender. .molemmat erinomaisia,kastikkeita oli paljon..suosittelen..tilaan uudestaan

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.12.2014
Betyg: 0

Tilasimme kotiinkuljetuksella perhepitsan hetki ennen sulkemisaikaa. Tuli perille 20min tilauksen jälkeen ja maku oli keskivertoa parempi. Todella ystävällinen kuski.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 18€ Tillagt: 27.11.2014
Betyg: 0

Pippuripihvi oli aivan mahtavaa, tosi mureaa ja hyvänmakuista. Myös kerrosburgeri peittoaa alueen kilpailijoiden samanlaiset mennen tullen. Ranut on rapeita ja hyviä, palvelu todella ystävällistä. Rullat ei priimaa, mutta täyte ihan syötävää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 02.11.2014
Betyg: 0

Ostin kanarullan kotiinkuljetuksena, ja oli aivan surkea! Koko rulla oli ihan vetinen, salaatti ruskeaa ja pahanmakuista. Ei maistunut millekkään. Todella pettymys. Näytti siltä kuin itse salaattikin olisi ollut uunissa. Ei pystynyt syömään, kissoille kelpasi kananpalat kyllä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 02.11.2014
Betyg: 0

Pizzoja on syöty kotiinkuljetettuna, pizzat on olleet maukkaita ja mehukkaita, täytettä on sopivasti. Kebab on myös hyvää, liha on laadukasta ja kastikkeet maistuvia. Kreikkalainen salaatti kotiin kannettuna oli vähän pettymys, oli liian vetinen ja feta (tai taisi olla salaattijuustokuutioita) voisi olla laadukkampaa, vaikka isompina paloina. Paikan päältä on käyty kerran hakemassa, sisustus on viihtyisä, kivat näköalat. Runsas salaattipöytä, vähän "meze"-tyyppinen. Ystävällinen palvelu. Voin ehdottomasti suositella, myös paikan päällä syömistä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 30.10.2014
Betyg: 0

Pitihän tätä naapuruston uusinta tulokasta kokeilla. Take out:ina tällä kertaa. Haluttiin käydä kuitenkin hakemassa ja katsomassa, miltä paikka näyttää. Oikein nätiksi paikka olikin tehty ja tulossa on kuulema myös a-oikeudet, elävää musiikkia yms. Lista oli pizzojen puolesta monipuolinen ja vähän erilainen - yritystä oli!! Valitsimme neljä pizzaa suoraan listalta mitään niistä muuttamatta. Tilatessa kysyttiin, lisätäänkö valkosipulia ja oreganoa. Näitä ei kuitenkaan valmiissa tuotteissa ollut. Lisäksi yhdestä kolmetäytteisestä pizzasta jäi yksi ainesosa puuttumaan kokonaan. Näistä miinusta. Muuten pizzat olivat ihan maukkaita. Annamme Pepinolle vielä uudenkin mahdollisuuden.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 05.10.2014
Betyg: 0

Isoja edullisia pihvejä, laatu ok - olisin halunnut enemmän mausteita. Mutta oikein siisti paikka ja en muista milloin olisin viimeksi saanut noin hyvää palvelua!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 29.09.2014
Betyg: 0

Hieno sisustus. Hyvä palvelu. Hyvää ruokaa.

Erityisesti kannattaa kysyä kanakebabbia, todella hyvää eikä sitä saa aivan kaikkialta!

13€ hintaisesta jättiburgerista riittää syötävää useammaksi päiväksi.

Check it out your self!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 18.09.2014
Betyg: 0

Mahtavia rullia!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 17.09.2014
Betyg: 0

Läge

Vantinmäentie 3, 02780 Esbo - Route
050 599 9938
http://ravintolapepino.fi