Köket är öppet

Pizza Express Tapiola

Betyg - / 5

Recensioner (6)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Intialainen ruoka erittäin hyvää, valkosipuli naan-leipä parasta mitä olen syönyt. Ravintola itsessään ei ole kovin viihtyisä mutta erinomaisen ruuan vuoksi antaa tämän anteeksi. Annoskoko on iso ja hinta hyvin kohtuullinen verrattuna muihin intialaista ruokaa tarjoaviin paikkoihin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 17.11.2013
Betyg: 0

todella huono palvelu. tilasin pizzan, mutta toimitettu pizza ei ollut mitä tilasin. menin käymään pizzeriassa uudestaan kertomassa sattuneesta virheestä. eivät myöntäneet ja väitti kovaa vastaan että tilasin mitä toimitettiin. kaikki tämä 5euron pizzasta. todella paska paikka

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.11.2013
Betyg: 0

Tilasin kalzonen, joka tuli puoliraakana perille. Soitin pizzeriaan ja vaadin uutta. Aluksi puhuin kaiketi työntekijän kanssa, joka kertoi että kalzonen oli tehnyt harjoittelija ja he tuovat uuden pian. 5 min tämän jälkeen pizzerian omistaja soittaa todella epäasialliseen sävyyn väittäen, että kalzone oli kaikin puolin ok ja lyö luurin korvaan. En suosittele, enkä tilaa täältä enää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.07.2013
Betyg: 0

Tilasin katkarapu, ananas, aura pizzan ja sain kaupanpäälle kinkkua. Kun soitin ja valitin asiasta (en syö lihaa) sanoivat mm. että pizzassani ei ole kinkkua, en tunnista kinkkua ja lopuksi löivät luurin kiinni. Ei enää täältä tilauksia!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.11.2011
Betyg: 0

Joo ei tartte tästä läävästä tilata pizzaa enää. Suomentaito 0 ja tunnin odottelin pizzan tilausta ja kaks kertaa neuvoin sitä tänne ylihelppoon paikkaan, kohta tuli puhelu että peruu tilauksen kun ei osaa perille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 19.01.2011
Betyg: 0

Toimitus kesti 1,5h luvatusta n. 60min huolimatta. Kuski soitti ja tivasi huonolla suomella seuraavan tai sitä seuraavan toimituksen osoitetta kun olimme jo syömässä pitsaa. Ei tartte toiste tilata tästä paikasta

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.10.2010
Betyg: 0

Läge

Oravannahkatori 3, 02120 Esbo - Route
http://www.pizzaexpress.fi/