Okänd

Shell, Lahnus

Betyg 2 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (7)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

sunnuntaina 12. 7 kävimme syömässä todella erinomaisen lounaan. Lihapullat muusi kastike ja kaikki lounaaseen kuuluva oli huippukokin aikaansaannos. Tulemme toistekin nauttimaan hyvästä ruuasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.07.2015
Betyg: 0

mainostavat itsetehtyä "muusia" on kaukana siitä jos on tarkoitus verrata kotitekoiseen? paikka on hieman epäsiisti

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.05.2015
Betyg: 0

Ihan ok bensiskuppila. Olen käynyt silloin tällöin 25 vuoden aikana,ja pari kertaa on safkassa huomauttamista ollut(johtunut varmaan aloittelijasta keittiössä)eli muusi ollut sisältä kylmää.Palvelu Suomalaista eli peruspokka/vieno hymy.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 03.05.2015
Betyg: 0

Tupakkakopin ovi puuttui, koko "ravintola" haisi sen takia. Yksi epäkohtelias myyjä mm.törmäsi minuun pyytämättä anteeksi, ei tarjonnut kuittia ja otti alennetusta jäätelöstä normaalinhinnan.
Olimme kuvaamasaa Kimmo ohjelmaa, ja yhden näyttelijän pizzasta puuttui lisätäyte, josta oli maksettu. Pöydät olivat epäsiistit. Ymmärrämme että on kiire, varsinkin kun huoltoasemalla oli täydehköä ohjelman takia joten aikaa ei ollut hirveästi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 17.12.2014
Betyg: 0

Aivan kamala henkilökunta. Siellä seisoo muutama pullea äreä akka tiskillä joidenka takia nuoremmatkaan työntekijät eivät uskalla hymyillä. Ei uskallettu mitään tilata!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.07.2014
Betyg: 0

Katkarapupasta: happamalta maistuva kastikkeen tapainen mössö, muutama katkarapu ja ylikypsä pasta. Annoksessa lisäksi kasa tölkkiherkkusieniä ja sitruunalohko. En saanut lautasta tyhjäksi vaikka oli nälkä.
Salaattipöytä ja pehmeät sämpylät vähän kompensoivat tilannetta. :)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 27.11.2012
Betyg: 0

Suorastaan surkea mesta! Niin rasvaista einesmössöä, että oksennus tulee kurkkuun. Todella kalliit hinnat, huono ruoka ja onneton palvelu. Kun katsoo kalusteita, lattioita, niin likaa ja paskaa riittää! Kaiken kruunaa vielä se, että tupakkakopista leviää savu suoraan ravintolasalin puolelle. Eikö tupakansavusta ole lain mukaan pitänyt jo päästä eroon??

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 11.09.2009
Betyg: -3

Läge

Lahnuksentie 2, 02970 Esbo - Route
09-8558579