Closed now

LN-Sushi Art Matinkylä

Betyg 4.5 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ei ehkä aivan sisarravintolansa veroinen, mutta toki oikein mainio sushi shokudo. Paikka on jotenkin kalsa, koska muita asiakkaita ei ole lainkaan näin klo 15.30 arkipäivänä. Ehkä on niin, että tämä maittavaa ruokaa tarjoava ravintola on aivan liian syrjässä; Espoon väki on kaiketi vieressä sijaitsevan Ison Omena ravintolatarjonnan pauloissa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 14€ Tillagt: 09.02.2017
Betyg: 0

Eritäin suositeltava sushiravintola: laadukasta, tuoretta tavaraa,susheissa ei yliannosta riisiä. Harmillisen tyhjä, johtunee vastapäätä sijaitsevasta tunnetummasta susheja tarjoavasta ketjuravintolasta. Palvelu pirteää ja reipasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 24.09.2015
Betyg: 0

Paikka on ehdottomasti yksi parhaista sushi-ravintoloista pääkaupunkiseudulla. Ravintola on hiljattain avattu ja vielä valitettavan tyhjillään, minkä seurauksena annokset tulevatkin pöytään ripeämmin. Miljöö on Tapiolan pikku ravintolaa sievempi. Olemme käyneet täällä sekä groupon diilillä että ilman. Annokset ovat olleet riittävän kokoisia ja kala aina tuoretta. Palvelu on ystävällistä. En keksi mitään kritisoitavaa. Tai no jos jotain pitää sanoa niin ehkä merileväsalaatti ei ollut minun makuuni. 10+ ja tulen uudelleen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.09.2015
Betyg: 1

Gemenskap

Bilder

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Piispansilta 10, 02230 Esbo - Route
0447292981
http://www.sushiart.fi

Options