Opens at 12:00

Pancho Villa

Betyg 1.7 / 5

Recensioner (26)

Huono kokemus enkä uudestaan kyseiseen ravintolaan kyllä astu! Annokseni maistui palaneelta todella tumman paistopinnan takia. Lähetin annokseni takaisin keittiöön, koska en sitä voinut syödä loppuun. Ravintolasta ei muutenkaan jäänyt kovin hyvä kuva. WC:ssä ei ollut vessapaperia ja oli muutenkin vähän epäsiisti. En tähän ravintolaan enää mene enkä valitettavasti voinut suositella sitä ystävillekkään..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.09.2016
Betyg: 0

Emme olleet käyneet pitkään aikaan panchossa syömässä huonoista kokemuksista johtuen, mutta kun kuulin että omistaja on vaihtunut niin päätimme käydä kokeilemassa uudestaan ja parannusta olikin tapahtunut runsaasti. Paitsi lattia oli todella liukas, mutta tarjoilija kertoi, että vuoden vaihteen jälkeen on tulossa lattia remontti, jonka pitäisi ratkaista tilanne.
Kiitos hyvästä ruuasta ja palvelusta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 25.12.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lohiburger ja kanaburger olivat tosiaan lähes syömäkelvottomia. Todella iso yllätys koska esim Tampereen vastaavat ravintolat ovat olleet aina laadukkaita. Jäi erittäin huono maku käynnistä, myös mieleen ei vain suuhun.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.08.2015
Betyg: 0

Epäkohteliasta ja välttävää asiakaspalvelua. Ruoka hyvää mutta asiakaspalvelun vuoksi vältän.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.05.2015
Betyg: 0

Kävimme glutossa syömässä 29. 10 ja tilasimme pasta-annokset. Molemmat annokset olivat naurettavan pieniä eikä makua ollut nimeksikään. Todella ylihinnoiteltua tasoon nähden eikä palvelussakaan ollut järin kehumista. Emme voi suositella muille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.11.2014
Betyg: 0

Olimme lounasaikaan liikkeellä ja silti saimme erittäin ystävällistä ja syventyvää palvelua hankalan ruoka-aine allergian vuoksi, Tarjoilija palveli todella ystävällisesti ja keittiö teki ihan erikseen sopivat lisukkeet allergiselle. Hintakaan ei huimannut päätä ja palvelutasoon nähden se oli erittäin huokea. Hyvä, maukas ruoka. Suosittelemme lämpimästi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.01.2014
Betyg: 0

Viihtyisä paikka, aivan ihana tarjoilija, ruoat tulivat nopeasti ja maistuivat hyvältä. Hinta/laatusuhde kohdillaan :)

Lovely place, waitress was wonderful, the food came fast and tasted good. Price/value ratio good =)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 34€ Tillagt: 27.10.2013
Betyg: 0

Vuosi - pari takaperin oli vielä tasokas paikka. Taso laskenut todella rajusti. Antoivat ruoasta alennusta koska totesivat itsekin ettei todellakaan mennyt putkeen. Pihvi oli niin karrelle palanutta että haarukka kilisi koputellessa ja toinen annos oli tullessaan kylmä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 26.10.2013
Betyg: 0

Kaikki muut Pancho villat jossa olen syönyt ovat ihan hyviä paikkoja paitsi tämä Hämeenlinnan Pancho Villa on poikkeus! Huonoa asiakaspalvelua vaikka ravintolassa ei ollut asiakkaita juuri yhtään. Jouduin odottelemaan kauan. Pihvini oli raaka ja vessat ovat likaisia eikä siellä ollut vessapaperia. Ei tee mieli mennä sinne toisten. Toivoisin että lopettaisivat ja vaihtaisivat toisen omistajan ja henkilökunnan tilalle, jotta voisin käydä siellä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 14.05.2013
Betyg: 0

Lounasburgerilla kävin testaamassa mestan. Palvelua piti odotella vaikka mielestämme tarjoilija touhusi aivan jotain muuta tiskin takana.
Noh, itse burgeri oli sitten ilmeisesti ensimmäisenä tehty (saimme yhtä aikaa) koska oli päässyt jo jäähtymään.
Ensikokemukseksi paikka jätti huonon maun ja jatkossa burgerit nautin fresnossa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 07.04.2013
Betyg: 0

Läge

Sibeliuksenkatu 11, 13100 Hämeenlinna - Route
(03) 653 0053
http://www.panchovilla.fi