Okänd

Ravintola Pirate

Betyg 2.5 / 5

Recensioner (45)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ainoana Suomessa pizzat on paistettu elävän tulen uunissa, jolloin pohjasta tuli täydellinen.

Myös maultaan pizzat olivat todella herkullisia eikä täytteitä ollut liikaa, jolloin jokainen jaksoi syödä hyvin kokonaisen pizzan.

4 pizzaa saapui 35 minuutissa, vaikka ravintola oli lähes täysi aurinkoisena kesäiltapäivänä.

Ainakin meidän pöytää palveleva tarjoilija oli huippuystävällinen ja huolehtiva.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 16.07.2016
Betyg: 0

Kukonpoikaa + syömäkelvotonta moskaa
Rypsipossua + syömäkelvotonta moskaa


     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.08.2015
Betyg: 0

Kylmää pizzaa ja huonoa asiakaspalvelua.

Viisihenkisestä seurueesta kaksi tilasi pizzaa. 20 minuutin jälkeen kolme muuta olivat jo syöneet ruokansa kun kaksi vielä odotteli pizzojaan.. Kun pizzojen viivästymisestä mainitsi, ei palautetta haluttu ottaa vastaan. Lisäksi pizzat olivat saapuessaan lähes kylmiä. Olisipa edes pahoiteltu. En menisi uudestaan..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 20.08.2015
Betyg: 0

Ihana terassi ja paljon porukkaa rennolla loma fiiliksellä. Valitsimme tämän ja hangon makaroonitehtaan välillä. Istuimme terasille ja tarjoilija viereisessä pöydässä riiteli laskusta. Toinen tarjoilija toi listat ja vettä mutta ei tervehtinyt meitä takaisin. Tilasimme ruuat ja odottelimme. Seuralaiseni sai ruokansa ja ehti aloittaa. Minä odottelin omaani. Hetken päästä kysyin tarjoilijaltani ruokaani mihin hän totesi tulee ihan just. 30 min päästä sain sen... Ihmettelin tarjoilijalle miten kahdesta burgerista toinen tulee vain ja toinen tulee vasta kun ystäväni lautanen viedään pois. Tarjoilija ei edes pahoitellut. Olisi pitänyt mennä makaroonitehtaaseen

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.07.2015
Betyg: 0

Harvoin saa niin hyvää ja ystävällistä palvelua nykyään. Kiitokset siitä! Myös tarjoilijan suosittelema Farmarin avoburger oli hyvä ja tuli nopeasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 29.06.2015
Betyg: 0

pitsat ihan ok, maistuivat kyllä. Vesi tuotiin välittömästi ihmisille. Päivä läkähdyttävän kuuma. Odottaa sai ruoan valmistumista noin 40 min, mutta suuri miinus oli - mukana kaksi koiraa terassilla söimme, vettä koirille ei tuotu eikä kysytty edes haluammeko. Palveluun yleensä kuuluu kippo koirille paikoissa joissa yleensä ruokailemme. Kannattaa huomioida vast edes myös lemmikit :D

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 20.08.2014
Betyg: 0

Ruokaa sai odottaa 1. 20 min ja vielä salaatteja ! Kesäinen Hanko ja odotukset maittavalle lounaalle hyvät- mutta kuinkas kävikään.
Ulkoterassilla oli pöytiä tyhjänä,mutta täynnä astioita,siivosimme yhden pöydän. 15 minuuttia odoteltiin tuleeko joku kysymää meiltä mitä saisi olla. Tilaus tehtiin ja vesikannu saatiin pöytään. Sittne alkoi odottelu ja tilauksessa oli 2 cesar-salaattia ja pizza. Tilattaessa kysyttiin,kuinka kauan menee pizzan saamisessa ja tarjoilija vastasi 20-30 min. Mutta siitä alkoi odottelu joka kesti 1 tunti ja 20 min. Voi luoja. Kysyttiin välillä onko tilaus mennyt hukkaan,kestää vaan kun keittiössä on niin pienet tilat oli vastaus. 2-3 tarjoilijaa puikkelehti terassilla ja yrittivät olla huomaamatta asiakkaita,vettä ei meinannut saada lisää,samoin kuin alun alkaen menut hain itse sisältä,kun niitäkään ei tuotu. Kun ruuat,siis 2 salaattia ja pizza lopulta melkein puolentoita tunnin jälkeen tuotiin pöytään,pyysin laskun heti. Ehdimme kyllä syödä ennenkuin se tuli. Ruuan laadussa ei ollut hurraamista,jos luvataan ruokalistassa että cesar-salaatin ravut ovat käsinkuorittuja rapuja,ei todellakaan pitänyt paikkansa. Pakastepussista ne oli kaadettusalaatin viereen. No on ollut monen kanssa juttua tästä Piratesta ja ei kyllä ole kehuja kuulunut muiltakaan. Tiedetään,että seuraavalla Hanko reissulla kierretään kaukaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 05.08.2014
Betyg: 0

Erinomainen palvelu. Osa ruoista erittäin hyviä erityisesti burgeri, osa taas keskivertoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 25.07.2014 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Jouduimme odottamaan ruokaa 1. 15min. Kahden lapsen kanssa se oli pikkasen liian kauan... Ruoka oli tosin todella hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 23.07.2014
Betyg: 0

Pöydässä oli tullessamme vielä edellisten asiakkaiden viini- ja vesilasit, jotka laitoimme pöydän reunaan pois vietäväksi. Tilausta ottanut ja juomat tuonut tarjoilija ei niitä kuitenkaan missään vaiheessa vienyt pois, joten siivosimme ne itse toisen pöydän likaisten astioiden joukkoon. Juomien tulo kesti noin 15 min. Ruokaa odotimme tunnin verran terassin helteessä, juomat loppuivat jo puolivälissä, mutta tarjoilija ei pyynnöstä huolimatta saanut tuotua lisää. Meitä paljon myöhemmin tulleet asiakkaat olivat jo syöneet ruokansa. Kävimme kysymässä ruokiamme, mutta tarjoilija oli kuulemma unohtanut laittaa tilauksemme eteenpäin. Tässä vaiheessa siirryimme sisälle istumaan pois paahteesta, jälleen likaiseen pöytään, jonka tarjoilija lupasi tulla siivoamaan. Ei koskaan tullut. Pyysimme pöytään servettejä (kiposta oli loppu jo tullessamme), joilla itse pyyhimme edellisten asiakkaiden murusia ja ruuantähteitä. Uudet juomat sentään saimme toisten tarjoilijoiden toimesta. Ruuat tulivat n. 1,5 tunnin kuluttua alkuperäisestä tilauksesta. Ylikypsä porsas oli pelkkää ihraa, lihaa siinä ei ollut kuin aavistus läskin joukossa. Nälkä jäi. Pyysimme laskuun hyvitystä pitkästä odotuksesta, mutta tarjoilija ei kuulemma voinut niin tehdä (loppujen lopuksi hyvitti kuitenkin toisen lasin kokista), vaan tarjosi hyvitykseksi kahvia tai jäätelöpalloa. Otimme jäätelöt, joita saimme taas odotella. Jäätelöt olivat oletettavasti muutamaan sulaneet ja jäädytetty uudelleen päätellen runsaasta jäähileestä ja kovettuneista jäätelömöykyistä. Laskuille oli laitettu väärät ruoka-annokset, uusia laskuja taas odoteltiin. Siinä vaiheessa ei enää ollut yllätys, että edes maksupääte ei toiminut kunnolla, vaan maksamista sai odotella taas oman aikansa kun toista maksupäätettä etsittiin. En todellakaan voi suositella kyseistä paikkaa kenellekään ja varmaa on, ettemme itse sinne enää tule menemään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 23.07.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Satamakatu 13, 10900 Hangö - Route