Köket är öppet

Baguette & Co.

Betyg 2 / 5

Recensioner (26)

The gluten free bread bun used here is the worst on the market - I'm happy there is a gluten free option, but gluten free can actually taste good too!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.03.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Yrttinen kanapatonki oli todella hyvä. Miinusta siitä että leipä oli aika pieni, isompi nälkä ei sillä kyllä lähtisi. Hintaa oli myös melkein 6e, mikä on todella paljon kokoon verrattuna.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 02.09.2015
Betyg: 0

Ostin mukaan salaatin salaattibaarista. Salaatti maksoi 10 euroa, jolla voisi kuvitella saavansa edes kohtuu hyvän salaatin. Salaatti oli kuitenkin totaalinen pettymys: kahden täytteen lisäksi salaatissa ei ollut muuta kuin nuhjaantunutta salaattia, muutama herneen palko sekä pilaantunut tomaatti. Täytteitä oli myös todella vähän ja ottamani lohi lähes pelkästään lohen "harmaata osaa". En suosittele!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.01.2015
Betyg: 0

Uskomaton rimanalitus. Vanha kuiva patonki (lyön vetoa että oli eilinen) ja nuivaa palvelua. Oli viimeinen kerta!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 18.01.2014
Betyg: 0

Mihin on hävinyt kana-chilli batonki? see oli paras

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.01.2014
Betyg: 0

Lohitassu tai ruistassu tai kumpi olikin, oli paras ostamani eväsleipä ikinä. Kylmäsavustettu lohi oli ohuessa tassunmuotoisessa ruisleipäkuoressa salaatin, kananmunan ja sitruunaisen majoneesin tms kanssa. Oli tuore, voitti junan muovipussileivät - eli Kyllä maistui hyvältä!

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 3€ Tillagt: 22.10.2013
Betyg: 0

Patonkileipä taikinainen, sisällä paksuja sipuliviipaleita, leikkelettä ja suolakurkkua. Laatuun nähden ylihinnoiteltu. Kahvilan ulkoilmapuoli oli siivoton. Kaipaisi paitsi roskien siivousta niin myös kunnon pesua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 08.06.2013
Betyg: 0

Osa patongeista kulahtanut, osa freshimpää. Myyjä ei suostunut vaihtamaan pyynnöstäni toiseen. Ensimmäinen ja viimeinen kerta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 05.06.2013
Betyg: 0

Ostan silloin tällöin ohimennessä junamatkalle eväät. Juomat ja niiden hinnat ovat mielestäni huonosti esillä asiakkaille. Vitriinituotteiden hinnat ja näkyvyys ovat hyvät. Henkilökunta on useimmiten hyväntuulista ja ystävällistä mutta rahastaminen saisi olla nopeampaa, jotta kiireisten ohikulkijoiden ei tarvitsisi ottaa hyppyloikka-askeleita ehtiäkseen junaansa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.03.2013
Betyg: 0

Picnic ja Baluette & Co. ovat aikalailla saman ruokakultturin liikeitä, kummatkin valmistavat kiireisille asiakkaille ylihinnoiteltuja patonkeja ja leipiä, joilla pahin nälkä saadaan karkoitettua. Rautatieaseman Baguette & Co. osaa laittaa leivoksensa ja voileipänsä erinomaisesti esille ja houkutus on suuri kun vitriinien ohitse kävelee, mutta loppupeleissä moni kakku päältä kaunis. Ostamamme kaksi patonkia olivat ylihinnoiltuja ja vieläpä erittäin pienikokoisia ollakseen patonkeja. Pienet ja aika kovakuoriset patongit eivät ole vain Baguette & Co -ketjun ongelma, sama ongelma on myös Picnikillä. Ihmiset tuntuvat kuitenkin ostavan näitä pieniä ja kovia patonkeja, mutta minun kirjoissani patongit kuuluvat olla isokokoisia ja pehmeitä, eikä päinvastoin. Baguette & Co:n patongit ovat karkeasti 4cm paksuja kun minusta näillä patongeilla saisi olla kokoa ainakin tuplasti enemmän. Baguette Co:n patonkien lisukkeet eivät ole myöskään ole erikoiset, mitä nyt hiukan salaattia ja juustoa ovat lätkäisseet sisälle valitun päälisukkeen lisäksi. Ymmärrän että kiireessä nämä pika patonki-kioskit toimivat ja ne voivat olla se ainut vaihtoehto, mutta jos on aikaa niin suosittelen hakemaan eväänsä jostain muulta, vaikka Subwaysta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 04.09.2012
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Rautatieasema, 00100 Helsingfors - Route
0307 22 983
http://www.avecra.fi/?cmsfid=92