Opens at 09:00

CAFE+

Betyg 4.7 / 5

Recensioner (9)

Erinomainen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 27.12.2015
Betyg: -4

Lounasaikaan hinta-laatusuhde oli erinomainen. Lempeä misokeitto ja raikas 12 palan sushilajitelma. Sympaattista asiakaspalvelua. Sijainti sopivasti piilossa mutta kuitenkin keskeisellä paikalla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 28.11.2015
Betyg: 0

Lounasikaan sushi- ja misokeittoannoksilla erinomainen hinta/laatusuhde. Kasvisnuudeliannos ei niin hyvä, nuudeli jäi paksuudessaan ehkä mauttomaksi. Itsetehtyä kuitenkin! Erittäin kaunis esillepano ja ystävällinen palvelu. Maultaan yksi parhaimmista lajissaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.10.2015
Betyg: 0

Syrjässä oleva paikka, jossa tarjolla erinomaista sushia. Ystävällinen ja mukava palvelu. Itsetehdyt leivonnaiset suorastaan suussa sulavia. Hieman huolimaton ulkoasu pettää, tämä paikka on löytö

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 27.09.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hyvää aidolta kiinalaiselta maistuvaa ruokaa. Nuudeli ja sushi hyviä ja mukava palvelu. Eräällä kerralla oli saatavilla Rou Jia Muo kiinalais "burgereita" ja oli ehkä jopa parempia kuin koskaan Kiinassa syömäni. Toivottavasti saatavilla joskus uudestaankin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 18.07.2015
Betyg: 0

Suosittelen!

12 palan lajitelma + misokeitto 10 euroa ainakin lounasaikaan. Erinomaisen maukas ja tuoretta sushia. Maistuu enemmän autenttiselta, Japanista saatavalta sushilta kuin muissa keskustan vastaavan hintaisissa paikoissa. Take-awayta odotellessa sai herkullista vihreää teetä. Paikka on todellinen löytö! (Kunhan tuonne löytää ensiksi... sijainti on vähän syrjässä, mutta ainakin Kampista ja Ruoholahdesta jaksaisin kävellä tuonne. Ja Espoon suuntaan menevät bussit pysähtyvät kuitenkin ravintolan edessä.) Todella positiivinen yllätys. Suosittelen! Saivat ainakin minusta uuden kanta-asiakkaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 08.07.2015
Betyg: 0

Mukava ja huomiovainen palvelu, hyvä sushi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 13.06.2015
Betyg: 0

Maukasta ruokaa ja herkullisia leivonnaisia viihtyvässä miljöössä. Erityisesti kannattaa kokeilla keittoja höystettynä itsetehdyllä chilikastikkeella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.06.2015
Betyg: 0

Mukavan kodikas ja siisti kahvila josta saa myös ruokia, mm. sushilajitelmia ja nuudeleita. Tilasin mukaan pienen lajitelman joka sisälsi kymmenen sushia (muistaakseni neljä nigiriä ja loput erilaisia ja -kokoisia makeja) sekä melko reilun kulhollisen keittoa. Hinta yhteensä vain 8,90 euroa illalla lounasajan jälkeen. Palvelu oli ystävällistä ja pöytään tuotiin vihreää teetä kun odottelimme annoksia. Kaikki maistui hyvältä, lohinigirit olivat ehkä parhaita. Suosittelen paikkaa ja käyn varmasti uudelleenkin! :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 22.05.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Lapinrinne 2, 00180 Helsingfors - Route
0449716641