Okänd

Cafe Metro

Betyg 3 / 5

Recensioner (6)

Satuin joskus aikoinaan kulkemaan ohi mennessäni metroon Kaisaniemen 'metroaulassa' ja päätin uteliaisuuttani käydä kokeilemassa kahvilaa: siitä lähtien on silloin tällöin käynyt kahvilla & sämpylällä siellä. Ruokaa en ole kokeillut, mutta en tiedä kovin montaa paikka, josta saisi mukillisen kahvia ja ison täytetyn sämpylän alle 5 euron! Starbucks, Roberts Coffee, Ciao Caffee ja muissa vastaavissa paikoissa hintaa tulee lähes (tai yli) 10 euroa samasta annoksesta. Kannattaa ainakin kokeilla, jos ei muuten.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 4€ Tillagt: 24.09.2017
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ohikulkiessa lounaalle. Kieltämättä paikka näyttää (ehkä sijainnin osalta kun ollaan Kaisaniemen metroassemalla) siltä että olin asettanut odotukset aika alhaalla ruoan laadun suhteen kun tilasin silakkapihvit. Kuitenkin hyvin postiivinen yllätys, silakkapihvit olivat rapeita, hyvänmakuisia, samoin niitten seurana ollut muusi oli hyvää, kermaviilipohjaista kastiketta ja hieman salaattia mukana. Lounaaseen kuului myös leipä ja kahvi/tee.
Menee kyllä korkealla omassa sarjassaan lounaan osalta, joskus aiemmin olen käynyt kahvilla Cafe Metrossa, ne kokemukset eivät kovin kummoisia, paikan pullat eivät ole kovinkaan maukkaita. Mutta tämä lounas oli mainio!

Palvelu ystävällistä ja reipasta, sekalaista seurakuntaa asiakkaana, mutta ei nyt mitään häiriönaiheuttajia kuitenkaan. Paikan päivän lehtivalikoima myös kattava.

Lounaan hinta 7,20 € on kyllä sellainen että harvoin näkee nykyään ja vielä kun sille saa vastinetta hyvän ruoan muodossa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 07.07.2015
Betyg: 0

Paras yllätys oli perinteiset lämpimät kotiruuat (nakkikastiketta, lohikeittoa ym), joita kaupungilta saa hakemalla hakea. Mukava kiinalaistaustainen henkilökunta tietää mitä asiakkaat toivovat. Paikka sopii myös opiskelijabudjetille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.03.2014
Betyg: 0

Hyvä kotiruokamainen lounas huokeaan hintaan. Ei moitittavaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 01.07.2013
Betyg: 0

Yksi suosikkikahviloitani keskustassa, joka on hyvällä paikalla. Ruoka on edullista ja palvelu on ystävällistä. Patongitkaan eivät ole hinnalla pilattuja.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 09.01.2012
Betyg: 0

Pieni kahvila-lounaspaikka Kaisaniemen metroasemalla. Keittolounas 6 euroa ja kookas pitsapala 3 euroa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 10.10.2011
Betyg: 0

Läge

Vuorikatu 16, 00100 Helsingfors - Route