Opens at 11:00

Cantina West

tex-mex
Betyg - / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (137)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Käytiin juuri kaveriporukalla viettämässä pikkujoulut.
Palvelu erittäin hidasta, ensimmäiset juomat tuotiin pöytiin noin 20 minuutin odottelun jälkeen ja kesken ruoan tilattu juoma tuotiin silloin kun oltiin valmiina tilaamaan laskua, vaikka ei ollut edes hirveästi asiakkaita.
Otin alkupalaksi sormisyötäviksi, naudan ribit, possun ribit ja lammasmakkaran. Pääruoaksi Texas big beef tummalla valkosipulikastikkeella tuunattuna. Sormiruoat olivat hyviä ja pääruoan pihvi oli hyvin paistettu, vaikka lihassa olikin erittäin paljon läskiä reunoilla. Mojitot maistuu aina yhtä hyviltä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 55€ Tillagt: 14.12.2013
Betyg: 0

Ruokaa tulee paljon, mutta se ei ole hyvää. Texmex mössöä, joka toimi 20 vuotta sitten, mutta ei enää. Palvelu oli vaihtelevaa riippuen tarjoilijasta. Olisi aika uudistaa menu ja alkaa tekemään parempaa ruokaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 13.05.2013
Betyg: 0

Vääriä juomia, vääriä annoksia, osa annoksista maustamatta ja pohjanoteerauksena tarjoilija osoitti mieltään, koska seurue halusi laskut erikseen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.04.2013
Betyg: 0

Kolme kertaa käynyt ja toinen toistaan kamalampia kokemuksia. Paikassa ei toimi mikään - vähiten ruoka. Enää en mene vaikka mikä olisi ja kiukuttaa, että en oppinut jo kerrasta! Paikka on surkea ja reippaalla kädellä ylihinnoiteltu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.11.2012
Betyg: 0

Pitkästä aikaa buffettia. Suureksi harmikseni huomasin, että hevonen ja kana oli "korvattu" kylmällä laarihöystöllä ja hintaa oli taas hivutettu ylös.

Nuoruuden lempparipaikkaan ei kyllä tartte enää mennä :(

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 19.05.2012
Betyg: 1

Hyvät ruuat mutta räkälätunnelma ja sairaan kallista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 18.05.2012
Betyg: 0

Ylihiennoiteltua syömäkelvotonta sanonko mitä. .

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 26.04.2012
Betyg: 1

Kävin pitkästä aikaa Cantinassa vuosien tauon jälkeen. Paikkassa on edelleen sama kotoisa tunnelma kuin ennenkin ja tiloista huomaa, että on tehty pieniä parannuksia. Aulabaari oli todella kiva ja vastaanotto reipas ja miellyttävä. Tarjoilijan suosituksesta kokeilimme keittiömestarin suositusmenua. Menun pääruokana tarjoiltiin muhkea Härän Ribs annos, joka oli erittäin hyvin maustettu ja liha oli suussasulavaa. Jälkkäriksi sitten suklaakakkua. Tämän menun jälkeen ei tarvinnut edes harkita kotiin menemistä nakkikioskin kautta...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 36€ Tillagt: 13.04.2012
Betyg: 0

Keskinkertainen tusinaravintola. Alkuruokana nautitut sipulirenkaat ja pääruokana popsittu cajun blackened steak olivat ihan ok. Pihvi oli itsessään suurehko ja maukasta lihaa. Mediumina en sitä pyynnöstä saanut, pikemminkin läpikypsänä. Muut lautasen lisukkeet olivatkin sitten yhtä tyhjän kanssa. Tarjoiltuihin kastikkeisiin (salsa ja majoneesi) olisi kaivannut reilusti enemmän potkua.

Palvelu oli mukavaa ja nopeaa, tosin asiakkaita ei ollut paljon. Ravintola on sisustukseltaan kiva texmex henkinen, mutta voisi kaivata kenties vähän päivitystä.

Samalla rahalla saa kymmenistä pk-seudun ravintoloista paremman päivällisen, joten Cantinaan tuskin tulee vähään aikaan palattua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 36€ Tillagt: 02.04.2012
Betyg: 1

Lyhyesti sanottuna, surkea kokemus; ruoka oli ala-arvoista ja palvelu todella hidasta. Kävimme tammikuun lopussa isommalla seurueella syömässä. Pääruokia odoteltiin tilauksen jälkeen 40 min. Tilasin hevosen grillipihvin, jota kehuttiin listalla mureaksi kypsyneeksi. Pihvi osoittautui hirveimmäksi pihvikokemuksekseni koskaan; pihvi oli kuiva, sitkeä, jänteikäs ja täten jokainen suupala oli kuin lihapurkkaa olisi jauhanut (en tietenkään voinut syödä pihviä kokonaan). Muutkin olivat pettyneitä annoksiinsa. Kun pääruuat oli "nautittu" tuotiin joidenkin tilaamat alkupalat vasta pöytään. Jälkiruokia odotimme tilauksen jälkeen 30 min. Cantina’s Chocolate Cookie oli ihan hyvä perusruoka, mutta mikään ei perustele yli 10 euron hintaa. Pisteenä iin päällä oli, että kahdelle meistä unohdettiin tuoda jälkiruoka kokonaan. Joskus vuosia sitten minulla oli hyviä kokemuksia tästä paikasta, nyt jokainen kerta on ollut toinen toistaan huonompi. Taso laskenut kuin lehmän häntä. Hyvästit tälle paikalle!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 36€ Tillagt: 31.03.2012
Betyg: 1


Läge

Kasarmikatu 23, 00130 Helsingfors - Route
020 742 4210
http://www.cantinawest.fi/