Köket är öppet

Chengdu

Betyg 2.9 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (38)

Ylihintainen, hinta-laatusuhde ei kohtaa lainkaan. Söin spicy chicken aterian, jossa oli kanan paloja (ei minkään makuisia), paprikaa ja kuivaa/kovaa chiliä. Ei siis mitään kastiketta. Kokonaisia pippureita sen sijaan aivan liikaa. Kotonakin usein tehty parempaa, eli kokemus oli suuri pettymys. Ilmettelen hyviä arvioita netissä. Ateria oli myös todella pieni. Vältän jatkossa koko paikkaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 16.07.2017
Betyg: 0

Aitoa kiinalaista Helsingissä. Paikka on ruokakulinaristille todellinen helmi, ja ei missään nimessä hinnalla pilattu. Toisin kuin perinteisissä mättökiinalaisissa, ruoat maistuvat erilaisilta - makumaailmasta löytyvät vahvat ja vivahteikkaat mausteet, liha on pehmeää ja laadukasta ja kasvikset tuoreita. Ruokalista on kattava. Suosittelen paikallisia hot potteja - ei paljon Pekingissä maistamalleni kalpene. Kevätkääryleet myös poikkeuksellisen hyviä. Todella ystävällinen palvelu; neuvot ruokailuun, vettä ja riisiä sai lisää pyytämättä. Tänne uudestaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 08.07.2017
Betyg: 0

Erittäin miellyttävä yllätys. Kävimme lauantai-iltana noin 20 henkilön urheiluporukalla syömässä. Hiukan ihmettelin että miksi jonnekkin kuliksen ostarille mutta maistettuani annostani (naudanlihaa mustapippurikastikkeella) sekä muiden tilaamia settejä totesin että tänne tullaan uudestaan. Maut tosi kohdallaan ja meidän etukäteen tilaamat annokset tulivat vauhdilla ja annoskoot olivat tosi reilut. Miellyttävä ylläri joka poikkesi edukseen ja erottuu muista tusinakiinalaisista. Osa annoksista hintavahkoja mutta sehän on jokaisen oma valinta. Jätti mukavan makujäljen sekä "tänne tullaan uudestaan" fiiliksen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 03.12.2016
Betyg: 0

Hyvää ruokaa, maut oli kohdallaan. Kannattaa valita perinteisten hapanimelä / kevätrulla vaihtoehtojen ulkopuolelta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 23.09.2016
Betyg: 0

Nyt on Chengdu tullut testattua jo kolme kertaa ja aina ruoka on ollut erinomaista - ja mikä hienointa, mukavasti Helsingin yleisestä "perus"kiinalaistarjonnasta poikkeavaa!

Paikka ja palvelu on ehkä hitusen kolkkoa, mutta se ei ruokien herkullisuutta vähennä.

Hintataso kovahko. Sanoisin että hieman ylihinnoiteltu (joten hinta/laatu-suhteen arvosanaksi vain 2/5). Siitä huolimatta suosittelen testaamaan paikan.

Kaikilla käyntikerroilla ravintola on ollut huolestuttavan hiljainen. Käykää nyt ihmeessä ihmiset tsekkaamassa tämä paikka! :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.09.2016
Betyg: 1

Pari kertaa lounaalla ja kerran illallisella käytynä. Maut jotain muuta, kuin mitä normikiinalaisissa tottunut saamaan. Tämä siis positiivisessa mielessä. Lounashinta suht standardi, maku hiukan pliisumpi. Illallishinta hiukan yläkanttiin, mutta oli kuitenkin rahan arvoista. Tulen varmasti uudelleen. Hieno 70-luvun ostarimiljöö, jossa tällainen tuntuu erityisen hienolta löydöltä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 15.08.2016
Betyg: 1

Autenttisuus oli liian arvokasta meille.

Päädyimme Chengduun eräänä perjantai-iltana, sillä siipallani oli paikasta positiivinen lounaskokemus. Salissa oli tullessamme kaksi pöytäseuruetta, henkilökunta hääräsi keittiön puolella. Löysimme omatoimisesti yhden ruokalistan, jota siirryimme selaamaan. Listassa oli kuvat kaikista annoksista, mikä oli mukavaa ja reilua. Tosin kuvissa oli enimmäkseen vain riisiä ja "ruskean eri sävyjä".

Ostarimiljöö ei Kulosaaressakaan ole kovin viihtyisä, mutta saliin oli yritetty saada ylellisyyden tuntua mm. viininpunaisen sävyillä. Ikkunoissa oli vielä osittain vanhan välimerellisen ravintolan teippaukset. Voitaneenko se ironisesti laittaa autenttisuuden piikkiin, ei kai se Kiinassakaan ole niin justiinsa.

Henkilökunnan huomiota odotellessamme ehdimme selata koko listan. Totesimme, ettei Chengdu oikein sopinutkaan budjettiimme. Noin 15 €:n hintaluokassa oli todella suppea valikoima. Heräsi kysymys, miksi meidän pitäisi tyytyä listan halvimpiin ruokiin, kun muualla voisimme valita melkein mitä vain? Olkoonkin ruoka kuinka rakkaudella tehtyä tahansa, vaatisi aika hyvät perustelut ennen kuin ostaisin kiinalaista hintaan 38 €.

Kun teimme lähtöä, tarjoilija tuli tuomaan annoksia toiselle seurueelle. Hän oli hämmentynyt, mutta saimme vaihdettua jonkinlaiset "kiitos heipat". Ennenaikaisen lähtömme syy oli kallis hintataso, mutta suoraan sanoen jonkun kannattaisi kyllä ottaa sali omaksi vastuualueekseen. Joku muu voisi lähteä jo odottelunkin takia. Ei se vaan toimi niin, että sama henkilö (ilmeisesti) valmistaa ruokaa ja siinä sivussa vähän vie annoksia pöytään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 31.07.2016
Betyg: -5

Maksimaalinen pettymys. .. Tulimme syömään kiinalaisen vaimoni, lasten ja vaimon vanhempien kanssa ylistävien arvioiden saattelemana. Mutta. Annokset pieniä, heikkolaatuisia ja kalliita. Ei todellakaan hintansa arvoista. Ei lähellekään. Kotona syömme paljon paremmin arkena. Emme suosittele kenellekään oikean ja alkuperäisen kiinalaisen ruoan ystäville. Peking-ravintola edelleen paras - siellä kannattaa kokeilla ruokalistan alussa olevia aitokiinalaisia annoksia.

Ja "hyväksi lopuksi": vaikka vaimo tilasi ruoat kiinaksi, meille tuli vääriä annoksia. Muutenkin palvelu oli kehnoa, vaikka meidän lisäksemme ravintolassa oli vain yksi toinen perhe syömässä. Oli silti hyvä käydä kokemassa ja kokeilemassa ravintola itse, mutta ainakaan meidän perheemme ei toista kertaa Chengduun eksy.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 23.03.2016 View previous reviews (2)
Betyg: -5

Erinomaista kiinalaista. Ovella iskee kasvoille herkullinen tuoksu, joka on yleensä merkki hyvästä ruoasta (ja aterian jälkeen haisevista vaatteista). Tila on yllättävän iso ja saamme nopeasti pöydän tiskin vierestä, mikä osoittautuu hyväksi paikaksi sillä siinä saa helposti tarjoilijan hihasta kiinni.

Tilaamme alkuun valkosipulikurkut, pääruoaksi kung pao -kanaa ja mustekalaa ganguon. Kurkut tulevat pöytään hassulla lautasella ja maistuvat hyvälle. Ensin maistuu suolainen kastike ja valkosipuli, jonka kurkun raikkaus taittaa tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Henki haisee valkosipulille varmasti pitkään. Pääruoat tulevat vähän myöhemmin. Kung Po vai Pao on hyvää ja makeahkoa, Setsuanin pippuria on mukana vähän ja kuivattua chiliä myös. Ganguon-mustekala on yllätys, öljyisessä kastikkeessa paljon kokonaisia mausteita ja jänniä makuja.

Tarjoilu hieman hakusessa, monet pöydät näyttävät odottelevan palvelua. Ostarin pimeydestä lappaa jatkuvalla syötöllä take-away annoksen hakijoita, kauppa käy. Hinnat ehkä normaalia ostarikiinalaita kalliimpia, mutta maksan kyllä mielelläni laadusta ja hyvistä mauista. Kokonaisuutena hyvä paikka, ei voi valittaa. Sijainti ehkä vähän syrjässä, mutta matkan arvoinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 04.01.2016
Betyg: 0

Viisihenkinen seurueemme oli tyytyväinen kaikkeen: perjantai-iltapäivänä ravintola oli lähes täynnä, kolme tarjoilijaa juoksi (kirjaimellisesti) pöydästä toiseen, odottaa ei ainakaan tarvinnut. Tarjoilu oli myös ystävällistä. Annokset olivat valtavia ja herkullisia: kanaa kung poa, kanapata, sitruunakana, tulinen kana, tofu. Tulista tavaraa, kannattaa ottaa todesta listalla olevat chili-merkit annosten kohdalla; joillekin jo miedoinkin oli lähes liian vahvaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.12.2015 View previous reviews (2)
Betyg: 0


Läge

Svinhufvudintie 1, 00570 Helsingfors - Route
096926719
http://www.chengduravintola.fi/