Lunch på gång

Don Corleone

Betyg 2 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (29)

Olimme seuralaisen kanssa keskellä viikkoa täällä alkuillasta. Ravintola oli noin puolillaan, muttei vaikuttanut kiireiseltä. Tarjoilija tuli nopeasti tuoden juomat ja menuut, mutta annoksia saimme odottaa kauan.

Seuralainen oli pyytänyt muutoksia annokseensa allergian vuoksi. Muutoksia ei ollut huomioitu. Molempien annokset olivat aivan liian pieniä, mutta maku oli ihan ok.
Pyysimme laskua, jota saimme odottaa kauan, ja sittenkin pyysimme vielä uudelleen ennen kuin se vasta saatiin.

Vaikka palvelu oli ystävällistä (odottelusta huolimatta), hyvä sijainti ja siisti ravintola, ruoka oli valtava pettymys. En mene enää koskaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 20.07.2017
Betyg: 0

Lha kuivaa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 09.02.2016
Betyg: -4

Sienirisotosta puuttui maku ja oikea koostumus, lautasella keko keitettyä riisiä reippaaseen ylihintaan :(

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 03.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Otimme kotiinkuljetuksena kolme salaattia ja yhden pastan. Pasta oli hyvä, mutta salaatit eivät; kuivaa kanaa, huonosti paistettu vuohenjuusto, liikaa kastiketta, leivät osin palaneita. Seisoneen oloisia.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 05.10.2015
Betyg: 0

'Fine dining'- lounas. Lounasta ekaa kertaa Corleonessa. Listalta lohivaihtoehto. Ihan hyvää lohta, hieman kasviksia lisuikkeina, tulee mieleen hienomman puoleinen päivällisannos, jolla ei nälkä lähde, mutta silmänviihdykettä tehty annoksen asettelussa, paitsi että tässä sitä viihdykettä ei ole niin paljon.

Palvelu pikkaisen hidasta, mutta peruskohteliasta. Itse ravintola ei mitenkään viihtyisän oloinen, vaikka viihtyvyys nyt ei kyllä ole itselle se pääasia lounaalla.

Ottaen huomioon että ei ollut mitään alkusalaattia tms. ja kahviakaan ei näkynyt missään on 14,80 € lounashinnaksi tuosta annoksesta liikaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 03.10.2015 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Kana basilikalla ja tomaattikastikkeella todella hyvää! Talon valkoviini erinomaista, sopii puolimakean valkoviinin ystäville.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.09.2015
Betyg: 0

Disappointing. .. I won't be going back there.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 11.08.2015
Betyg: -1

Ihan Ok, mutta en löytänyt ainakaan lounaasta sitä hehkutusta, jota ravintola on viime aikoina saanut :) eli aika peruslounas, työkaveri söi pastan ja minä lounassalaatin vuohenjuustolla.

Paikassa ei ole wc:tä (kuten ei yleensäkään Kampin ravintoloissa). Nakertaa paikan istuskelu-illanvietto-potentiaalia, että pitäisi lähteä vaeltelemaan kauppakeskukseen wc:tä etsimään.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 16.06.2015
Betyg: 0

Maukasta pastaa keskustan sykkeessä. Upeat maut ja tuoreet raaka-aineet. Paikka on todella pieni, joten pöytävaraus on syytä tehdä ajoissa, sillä useimmiten kaikki pöydät on täynnä. Palvelu oli ripeää ja ystävällistä vaikka ihmisiä oli paljon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 15.05.2015
Betyg: 0

Ruoka hyvää, paikka miellyttävä puitteiltaan MUTTA, aivan jäätävä miestarjoilija, eikä tumma nuorehko nainenkaan pisteitä kerää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 47€ Tillagt: 11.05.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Urho Kekkosen katu 1, 00100 Helsingfors - Route
http://Doncorleone.fi