Brunch på gång

Ravintola Factory Kamppi

Betyg 3.8 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (6)

Varma valinta Kampissa, ruuassa hyvä hinta-laatu -suhde. Pöytien asettelu vähän hassua, olen pari kertaa lyönyt pääni lamppuun, mutta maukkaat jälkkäriletut auttoivat siinäkin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 07.09.2017
Betyg: 1

Moderni miellyttävä avaruutta hehkuva tila. Joka tarjoaa erinomaista ruokaa. Suosittelen käymään. Tarjoilu oli osaavaa ja miellyttävää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.04.2016
Betyg: 0

Kovan hehkutuksen jälkeen Kampin Factoryn lounasbuffet oli suuri pettymys. Huoltsikkaruokaa, mutta ihan näteissä puitteissa. Testasin lounasbuffetista viittä eri lämmintä ruokaa maistelumielessä ja näistä vain yhtä olisin syönyt mielellään lisää. Lohipalat olivat rutikuivaksi kypsytettyjä, kookoskasviksiksista oli kookos unohtunut, risottotäytteiset kesäkurpitsat olivat koppuraista riisiä vetisen kurpitsan päällä ja spaghetti carbonaran jauheliha oli hautunut niin kauan että se liukeni suuhun. Nakit olivat, no, nakkeja ja niitä oli ihan kiva syödä. Salaattipöytä oli perus-hyvä noin seitsämällä eri vaihtoehdolla ja vissyhanasta Factory saa plussaa.

Näiden viiden eri annoksen perusteella annan Factorylle toisen mahdollisuuden ehkä kuukauden päästä. Lähistöllä, Albertinkadulla, on kolme vastaavaa suomalaista lounasruokaa tarjoavaa buffetia joten ikävä Factoryä ei tule.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 11.02.2016
Betyg: 1

! !

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 02.02.2016
Betyg: -5

Runsas, tuore ja maukas salaattibuffet, keitto, useita lämminruokavaihtoehtoja, sis. kasvisruoan. Tuoretta leipää, kotikaljaa, mehua, kivennäisvettä. Jälkiruoka ja kahvi. Hyvä palvelu. Ainakaan näin alkuun ei voi kuin kehua, toivottavasti sama meininki jatkuu.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 27.01.2016
Betyg: 0

Erittäin hyvä ruoka, ystävällinen palvelu ja miellyttävä tunnelma.
Tila oli moderni ja taustalla soi rauhallinen musiikki. Asiakaspalvelu oli rentoa mutta asiantuntevaa. Ruokatilaus saapui nopeasti ja yllätti erittäin positiivisesti hinta-laatu-suhteeltaan. Ei mitään moitittavaa, plussaa viinilistasta sekä hauskoista martinilaseista!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.01.2016
Betyg: 0

Läge

Runeberginkatu 3, 00100 Helsingfors - Route
0102053211
http://www.factorykamppi.com