Köket är öppet

Il Duetto

italienskt
Betyg 1.5 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (124)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

. .

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 23.03.2015
Betyg: -6

Pizzeriassa ei ilmeisesti tiedetä, miten hyviä pizzoja Suomessa saa muualta. Suosittelen käyntiä vaikka Kotipizzassa. Pohja lienee ollut pakastetaikinaa, sillä pizza tuli nopeasti. Myös juusto oli käsittämättömän pahaa eikä muitakaan raaka-aineita voi kehua. Hintaan nähden pizzan kokokin pieni. Harmittaa satsaus!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 15.06.2014
Betyg: 0

Paikka on likainen ja ruoka ei ole tuoretta, se on pakastettu ja ei ole oikeaa italialainen ruoka.
älkää menkö!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 13.05.2014
Betyg: 2

Ennen hyvä pizzapaikka, nykyään järjettömän mautonta huttua. Lounaalle tullut valikoimiin buffet, jonka sisältöä ei yksikään italialainen itse suuhunsa pistäisi. Buffetin pizza pelkkää valkoista pullapohjaa, jonka päällä ohkainen sipaisu täysin mautonta tomaattikastiketta ja surkea pieni juustonliru. Toisella kertaa lounaan kanssa tilattu viini oli paikko kiikuttaa takaisin keittiöön, kun lasi haisi järjettömän pahalta. Sääli, mitä paikalle on tapahtunut, sillä sama porukka on ennen kyennyt tekemään todella laadukastakin ruokaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 17.04.2014
Betyg: 0

Kaksi gluteenitonta pizzaa facediilillä. Pizzat todella pieniä, lähes mikropizzan kokoisia. Pohja lötköä(pakastepohja?). 0/5.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 15.04.2014
Betyg: 0

JÄRKYTTÄVÄ palvelu ja palanut pizza. Olimme saaneet lahjaksi diilin kolmen ruokalajin illallinen kahdelle. Soitimme ravintolaan olisiko heillä tilaa samalle illalle. Mies valitteli että on täyttä mutta jos ehdimme tulla puolen tunnin päästä saisimme pöydän. Kun tulimme ravintolaan siellä ei ollut yhtäkään asiakasta. Meitä ei siis haluttu paikalle. Tarjoilija oli todella tyly. Pizzani oli puoliksi aivan palanut pohjasta ja syömä kelvoton. (Pizzat olivat myös melkp mauttomia) Tarjoilija ei pahoitellut asiaa mitenkään vaan vei vain pizzan pois. Lähtiessämme hymy vähän kirposi maksaessamme juomiamme mutta varmaan vain koska hän sain kassaan vähän rahaa ja pääsi naljailemaan meille. KIERTÄKÄÄ TÄMÄ PAIKKA KAUKAA.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 27.03.2014
Betyg: 2

Surkeaa, ylisuolaista ruokaa. AIvan kelvoton palvelu. Älkää kukaan ikinä menkö tänne.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.02.2014
Betyg: 0

Nyt ei voi muuta sanoa kuin paska paikka. Pizza surkeaa, ei mitään makua. Palvelu tyypillistä italialaista paskaa (ei tietoakaan asiakaspalvelusta, pitäisi varmaa italian-pojan mennä takaisin koulun penkille miettimään...).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 21.10.2013
Betyg: 2

Voi terve! Mautonta ruokaa, epäsiistiä. Pyyhin servetillä lasin ennenkuin aloin syödä ja servettiin jäi huulipunaa!! Oreganoa piti erikseen pyytää pöytään ja sekin tuotiin kaupan purkissa, jonka valkoinen korkki oli mustana liasta!! Pizzan reunat osittain palaneet. Jos tämä on Helsingin paras pizzapaikka niin heikko on taso!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 10.10.2013
Betyg: 3

Paskin palvelu ikinä ravintola saralta. Ostin grouponin lahjakortin ja varmistin kahteen kertaan että gluteenitonta pizzaa on. Kun istuimme pöytään ja aloin kysymään että onhan gluteenitonta pizzaa niin omistaja vastasi ettei ole vielä vaan ne on Tapiolassa. Kysyin että voinko syödä jotain muuta gluteenitonta kompromissiksi, vastaus oli että ei ja lisäksi omistaja sanoi ettei ole hänen syy ettei heillä ole pizzaa vaikka niin oli luvattu. Siinä vaiheessa alkoi olla hermot pikkuisen kireällä. Ei siis enää Italian paskaa palvelua minulle eikä grouponin diilejä ravintoloista!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.09.2013
Betyg: -1

Gemenskap

Bilder

Fans (3)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (3)


Läge

Malminrinne 6, 00100 Helsingfors - Route
09 23163085
http://www.ilduetto.fi/

Options