Köket är öppet

Kaakaopuu

Betyg 2.3 / 5

Recensioner (31)

Kahvi termarissa seisonutta kitkerää litkua, jonka näsäviisas henkilökunta väittää olevan tuoretta. Kuulemma en ole tottunut vain juomaan tummapaahtoista kahvia. Asiakas ei ole tässä paikassa oikeassa. Nimim. TUMMAPAAHTOISEN HYVÄN KAHVIN YSTÄVÄ.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.01.2016
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ihania leivoksia ja konvehteja. Hyvä valikoima kahvia ja teetä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 09.02.2014
Betyg: 0

Suomesta on vaikea löytää paikkaa, jossa arvostetaan kaakaota vaihtoehtoisena juomana kahville. Täällä kaakaot ovat juomista jopa pääosassa. Kävin perheen kanssa, ja kokeilimme tumma- ja valkosuklaa- sekä Leonardo-kaakaon. Jotain joka makuun. Ilmaiset pienet kylkiäissuklaat yllättävän hyviä. Tunnelma kulmasohvineen kelpo. Suosittelen lämpimästi kaakaoihin tutustumista sen ainaisen kahvin sijaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.10.2013
Betyg: 1

Herkullista kaakaota ja suklaata, mitä nyt muutaman kerran on tullut käytyä. Kamppi on kuumottava paikka, mut ei haittaa, kun kaakaopuun neidit on lungeja. Hyvvää palavelua!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.04.2012
Betyg: 0

Erittäin pirteää palvelua nuorilta tytöiltä, joita on myös ilo katsella kun hymy on herkässä. Suomen paras cappuccino ehdottomasti. Leivokset eivät ole mitään parasta tasoa, mutta kahvin kanssa konvehti on pakollinen. joten leivoksetta pärjää hyvin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.04.2012
Betyg: 0

To klo 17. 00, kahvi&tee -hetki koittaa; tilaus tiskillä, pöytään odottamaan, odotus 10+ min (!), tuplaespresson kitkeryys on hiuksia nostattavaa ja litku on jäähtynyttä, lisukesuklaa oli hyvä, seuralaisen mangojuustokakku on imelyydessään vihlovaa, vihreä tee OK. Puljussa oli toki täyttöaste 90% mutta ei tällaista tavaraa pitäisi olla tarjolla. Vetoisa paikka.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 4€ Tillagt: 25.02.2012
Betyg: 0

Ihanaa vadelmaleivosta ja vadelmalimua pikkumiehelle. Ystävällinen ja persoonallinen palvelu, tuttavallinen jopa. Minuun iskee, tykkään. Vadelmaleivos on kovasti 4-vuotiaan mieleen, samoin vadelmalimu. Plussaa siitä, että kaikki tulee pöytään- niin pitääkin oikeassa kahvilassa. Ainoa järkytys on hinta: 8€ leivonnaisesta ja limupullosta tuntuu kamalan kalliilta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.02.2012
Betyg: 0

Turhaan käyt, jos tässä paikassa jätät hyödyntämättä suklaakonvehdit tai kaakaon. Itse tuppaan ottamaan teen tai kahvin ja oheen konvehdin tai pari, kerran olen myyjän suosituksesta nauttinut erinomaista sitruunapiirakkaa. Teevalikoima on hyvä, kahvi hyvää kahvilatasoa ja kaakaovalikoima poikkeuksellisen hyvä. Konvehdit ovat ihania ja hyvin esillä. SIjainti on keskeinen ja niin viihtyisä, kuin seinätön paikka keskellä kauppakeskusta voi olla. Palvelu on aina ollut perusystävällistä, mutta myyjät saisivat ekstrapisteitä, jos juoman oheen olisi saatavilla konvehtisuosituksia. . Suklaakonvehteja on nimittäin lukuisia erilaisia, toiset selkeästi laadukkaamman oloisia kuin toiset. Olen ehtinyt maistaa vain murto-osaa, mutta eniten olen pitänyt Le Grand Alexandre konvehdista, jossa oli mukavasti paahteista, kotitekoisen kinuskin makua. Palvelu oli hiukkasen hidasta ja annoksen tulo pöytään kesti melko kauan. Kahvila oli melko täynnä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.01.2012
Betyg: 0

Herkullisia suklaakonvehteja ja hyvät hinnat. Harmi on se, että paikka on käytävän vieressä. Paras suklaakonvehti on minun mielestäni irrésisteble white.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.11.2011
Betyg: 2
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.10.2011
Betyg: 0


Läge

Urho Kekkosenkatu 1A, 00100 Helsingfors - Route
010 320 2093
http://www.kaakaopuu.fi