Stängd

Kartanon Grilli Pizza

Betyg 4.3 / 5

Recensioner (3)

Uusi omistaja toi mukanaan Asian wokin joka on loistava uutuus ja uusi henkilökohtainen suosikkini. Paljon siistimpi kuin ennen ja omistaja puhuu loistavasti suomea verrattuna edelliseen joka ei puhunut ollenkaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.06.2017 View previous reviews (2)
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

En tiedä miten ennen mutta nyt tosi hyvää palvelua olen saanut ja hyvää ruokaakin tulee, se riippuu omasta asenteesta. Jos se on kohdalla, ruokakin on kohdalla.
Normaalisti kerrashampurilais ateria ja menoks, hyvää on!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 30.09.2014
Betyg: 0

Edellinen arvosteluni alle kolmessa tunnissa poistettiin, koska se oli pääasiassa negatiivinen. . Onkohan tämä ko. paikan henkilökunnan tekosia? Kirjoitan toisenkin kerran rehellisen mielipiteeni ko. paikasta.

Jo pelkkä asiakaskunta työnää pois tämän grillin luota; pääasiassa teinejä ja juoppoja. Grilli on auki milloin sattuu, vaikka grillin bannerissa lukee "Olemme auki joka päivä klo 16.00-02.00".

Henkilökunta osaa huonosti suomea ja siksi tulee aina välillä virheitä annoksiin. Henkilökunnalla ei myöskään ole yhtään mitään tietoa hygieniapakosta; välillä otetaan tuotteita pihdeillä ja välillä käsin. Palvelu on hidasta ja joskus jopa töykeää. Pari kertaa täällä syömisen jälkeen on maha mennyt sekaisin. Ruoka on perusgrillimättöä, mutta sen pelastaa kohtuullinen hinta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 15.05.2011 View previous reviews (2)
Betyg: 2

Läge

Puustellinpolku 2, 00410 Helsingfors - Route