Okänd

Red Fort

Betyg 3.6 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (14)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Testasin intialaisessa, hiljattain omistajaa vaihtaneensa lähikuppilassa margharita-pizzaa, koska sitä teki mieli. Pohja oli turhan sitkoinen ja tomaattikastike aavistuksen liian makea makuuni, mutta muuten varsin toimiva lätty - sopivasti täytteitä ja mausteita. Miinusta lähinnä järkyttävästä ysäri-dancepopista joka pauhasi täysillä klo 16 iltapäivällä, wtf? Intialaista safkaa teostaan seuraavaksi. Palvelu oli hillityn asiallista. Krapulapizzaksi keskivertoa parempi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 23.01.2016
Betyg: 0

Tähän on auennut uusi bangladeshilainen "ravintola" Bengal. Haettiin mukaan kaksi annosta ja kyllä toimi! Kasvisruokaa en muista, mutta toinen oli Chili chicken ja aivan erinomaisen hyvää kamaa tulisen ruoan ystävälle. Tyypeillä on vielä varmasti paljon opittavaa ravintolan pidossa, mutta ruoan osaavat saada maistumaan. Hinta/laatu/määrä suhde ainakin kotiin haettuna varsin kohdallaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 12.12.2015
Betyg: 0

Käytiin työkaverin kanssa syömässä kyseisessä lafkassa, ja kyllä oli naurussa pitelemistä. Ruokaa en edes syöttäisi koiralleni ja koko paikan ulkonäkö oli räkälälämäinen. En suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.10.2015
Betyg: 0

Hyvää intialaista ruokaa! Ihan perusystävällinen palvelu. Miljöö tosissaan voisi olla kutsuvampi, mutta ei kannata antaa sen häiritä. Käymme jatkossakin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 26.09.2015
Betyg: 0

Mainiota ruokaa, ilma tätä joutuisi Ogelista lähtemään kaupunkiin ruuan perässä. Yleensä tartutaan pizzaan, mutta intialaisosastoonkaan ei ole tarvinnut pettyä. Pizzapohja on erityisen maukas ja rapsakka. Ei kannata säikähtää nuhjuista miljöötä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.05.2015
Betyg: 0

Loistava paikka. Hyvät pitsat. Karuudessaan tosi sympaattinen paikka. Ystävällinen henkilökunta..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 01.05.2014
Betyg: 0

Hyvät pitsat ja nopea palvelu. Ei erityisen halpaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.02.2014
Betyg: 0

Erityisen hyvää pizzaa krapulaan. Riitti täytettä ja phjan rakenne loistava ( varmaan omatekemää). Palvelu ystävällinen ja hintataso erityisen hyvä tähän loman loppupuolelle.
T. J&M

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.07.2013
Betyg: 0

Pizza nro 13, Mamma Mia Pizza, ei maistunut miltään ja pohja oli kuivahko, sekä lisäksi reunat olivat paksut. Tämän kehnompaa pizzaa en muista kokeneeni aikoihin.

Keskellä päivää ravintolassa istui lisäkseni 2 juoppoa, joista toisen kanssa juttelin. Terassille olisi paistanut aurinko. Henkilökunta oli mukavaa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 12.07.2013
Betyg: 0

Neljä pitsaa noutona keskellä päivää.

Ravintolassa paikalla ainoastaan tapajuoppoja, sillä olihan arki ja kello jo 12. Tästä innoittuneena pullollinen karhuolutta pitsoja odotellessa, mikä olikin sitten ravintolan parasta antia.

Hinnat kylläkin edulliset, mutta tuotokset todella epämääräisiä, fruttidimare koepalan jälkeen suoraan roskiin, sillä tuna herätti vahvoja epäilyksiä tuoksullaan.

Edes karaoke ei olisi tätä kokemusta nostanut positiivisen puolelle. Ei jatkoon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.05.2013 View previous reviews (3)
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (2)


Läge

Mäkitorpantie 18, 00620 Helsingfors - Route
http://www.ravintolaredfort.com/

Options