Köket är öppet

McDonald's Teollisuuskatu

Betyg 2 / 5

Recensioner (4)

Voiko mäkin arvostella? Mäkki on mäkki

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.05.2014
Betyg: 0

Noh, mäkki on mäkki.

Tilasin pari burgeria, toinen ei ollut valmiina, ja sanoivat että tuovat pöytään. Menin terdelle istumaan ja syömään mukaan saamaani tuotetta.

Noin 15 min jälkeenkään ei toiden burgeri vielä saapunut, ja näinollen lähdin sitä sisään tiedustelemaan. Kello oli tuolloin jo yli 23 joten sisään takaisin astuessani henkilökunta rupesi välittömästi ilmoittamaan että sali on jo kiinni, ei tänne saa tulla. Kun mainitsin että odotan vieläkin ruokaani, antoivat he burgerin hyllystä ilman mitään pahoittelua siitä että olivat minut tyystin unohtaneet.

Ruoka luonnollisesti tasoltaan perusmäkkiä..

Mainittakoon vielä, että vierailuni aikana driveinnissä asioi kaksi eri poliisipartiota..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 27.04.2014
Betyg: 0

Sunnuntai.

Baari-illan jälkeinen päivä. Jääkaapin nuhjuiset vihannekset ei nappaa ja ylähyllyltä löytyvä olut sinetöi suunnitelman b. Kohti siis kultaisia kaaria.

Teollisuuskadun mcdonalds on sunnuntaina hiljainen. Lajitovereita tunnistaa kulmapöydistä. Big double beef huutaa nimeäni. Innostun ottamaan vielä nugetteja.

Seuraavasta vartista ei hirveästi muista näin jälkikäteen, mutta tiedän kyllä loppuillan syöneeni, siitä muistuttaa vatsanväänteet ja lievä ahdistus rinnassa. McHimo, McAhminta ja McMorkkis onkin tyypillisen ravintolavierailun kulku.

Kieltämättä DBB-hampurilainen on onnistunut veto. Iso ja lihaisa. Ranskalaiset on rapeita ja sopivan suolaisia, myös nugetit on juuri sellaisia, kuin ne parhaimmillaan voi olla. On ne tiedemiehet kehittäneet houkuttelevaa ja koukuttelevaa syötävää - ruoaksi en uskalla sitä kuitenkaan kutsua. Hetken euforia vaihtuu kuitenkin tuskaksi, kun väkisin ahdan sisääni viimeiset suupalat.

Jääpalakone ei toimi, pippuri on loppu. Viereisellä pöydällä on limut levinneet. Siivooja pyörii salissa, mutta likaista on. Pieniä puutteita, joista ei nyt jaksa pahoittaa mieltään. Tärkeintä tällaisissa paikoissa onkin, että ruoka tulee nopeasti ja on lähellä sitä mitä sen kuuluisi olla. Tänään edellämainitut asiat täyttyivät.

Teollisuuskadun mickey d's onnistui tänään, mutta ruuhka-aikoinakin tuolla käyneenä voin sanoa, ettei samaa voi aina sanoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 02.12.2012
Betyg: 1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Teollisuuskatu 6, 00500 Helsingfors - Route
040-778 5101
http://www2.mcdonalds.fi/ravintolat/ravintolat.php?mc_id=1000