Opens at 11:00

Minos

Betyg 3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (102)

Ihan OK lounas. Buffaa ei ollut mutta ruoka tuli 5 minuutissa eli oli kuitenkin valmiina keittiön puolella. Ei mahdollisutta santsata.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 08.02.2019
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Henkilökunta töykeää, ruoka korkeintaan ok, paitsi seuralaisellani, jonka ruoka (pihvi) oli kylmä. Kun asiasta huomautettiin, henkilökunta muuttui entistä tylymmäksi. Ei pahoitteluja saati mitään hyvitystä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 21.10.2011
Betyg: -2

Tunteet jälkeenpäin ovat kuin selkäänpuukotetulla. ...
Päätin viedä kreikkalaisen vieraani syömään minokseen. Olen itsekkin kreikkalainen ja kokenut kreikkalaisen keittiön tuntija. Tämä ravintola on POHJANOTEERAUS.
Alkupaloiksi tilasin kreikkalaisen Saganakin 8€ ja eteeni tuotiin 3 kappaletta ohuita kalapuikkoja. Mitä ihmettä? Normaalisti kun tilaan saganakin eli sulatettua juustoa, saan vähintään neljällä eri juustolla varustetun annoksen josta riittää vähintään 3-6 ihmiselle.
Pääruoka(Gyro xoirino(porsaanpaisti) pita) ylitti rajan! Ruoka oli ylisuolattu ja ylirasvattu mikä ei nyt sinänsä haitannut mutta kun pitää tyydyttää nälkäänsä pääosin näillä kahdella mausteella niin kyllä harmitti jälkeenpäin!! Ruoka oli hyvää mutta erittäin vähäistä, joka tarjoiltiin suorastaan loukkauksena yli-isolta lautaselta. 22,50€ annoksesta jolla EI EDES LÄHDE NÄLKÄ. Pari kurkunviipaletta ja tomaattia kylkeen, 4 kappaletta pahoja lohkoperunoita 13,00€ ja vielä maailman pienin pala sitruunaa lautaselle. Kali Oreksi!
Vieraani kysyi hinnan korkeutta huom. Albanialaiselta tarjoilijaltamme, joka perusteli sen johtuvan koska 22% menee veroihin... kuitissa kuitenkin luki 13%. Älä odota täällä palvelua Suomen äläkä edes englannin kielellä. Hyvä jos kreikalla pärjättiin...
Tunnelma paikassa oli hyvin ahdas ja epämiellyttävä. 2 riviä pöytiä, pelkkiä helposti höynäytettäviä turisteja sekä kreikkalainen vieraani tunnisti saman musiikkikappaleen toistuvan uudelleen ja uudelleen ärsytykseen asti.
Entäs Juomapuoli?? Lasi vettä ja 10 euroa alle puolikkaasta viinilasista, jonka maku oli kyllä hyvä mutta kun viereisestä alkosta saa triplahinnalla kokonaisen pullon kyseistä tavaraa.
Miten voi olla että samaa kansaa oleva kreikkalainenkin tuntee olonsa petetyksi ja ryöstetyksi ruokailun jälkeen?? Nämä ihmiset pilaavat kreikkalaisen keittiön maineen. TOIVOTTAVASTI tämä viesti tavoittaa edes jonkun ja säästää sinun rahasi koska me jouduimme kokemaan järkytyksen itse...

Kreikassa ei tämmöistä hyvällä katsottaisi, ei missään eikä milloinkaan. Ainoa asia maailmassa mikä oli suolasempaa kuin itse ruoka oli aterian hinta, tai määrä. Ravintola oli yhtä kreikkalainen kuin tämä näppäimistö millä tämän kirjoitan!

Ps. Ravintolalle 4 hengen kreikankieliset terveiset: Den trepestai kleftes?? Ante Gamiste!!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 18.10.2011
Betyg: -1

Ravintola oli pettymys. Valitsin pääruoaksi täytettyä (feta+sieni) häränfilettä ja lohkoperunat. Pöytään tuotaessa liha oli jo reunasta haaleaa ja päästyäni keskiosaan osoittautui sen olevan kylmää. Osittain tästä johtuen myös sitkeää. Syömättä jäi ja tarjoilijalle asiasta mainitsin, mutta eipä jäänyt sellaista käsitystä, että olisi toista kertaa tarvetta mennä ko. ravintolaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.10.2011
Betyg: -2

Kreikkalainen ravintola Kampissa - pakkohan se oli vihdoin käydä tsekkaamassa, kun lähes päivittäin ohi kuljen. Jäimme istumaan sisälle, jossa oli melko rauhallista (elokuinen tiistain alkuilta), terassin puolella näytti olevan enemmän porukkaa. Tarjoilija oli äärimmäisen mukava, aloitti pahoittelemalla ettei puhu suomea. Englannilla pärjättiin oikein hyvin, ruokalistastakin löytyivät molemmat kielet. Minoksen kasvislautanen (19,80e) oli oikein hyvä valinta, etenkin pienet feta-pinaattipiiraat olivat sympaattisia ja erittäin maistuvia. Hyvä kokemus, vaikka emme pitkän kaavan mukaan ruokailleetkaan eli esim. jälkiruokien maistelu jäi seuraavalle käynnille. Henkilökuntaa vaikutti olevan runsaasti paikalla, en tiedä onko aina näin, mutta nyt ainakin palvelu pelasi äärimmäisen hyvin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.08.2011
Betyg: 2

Ensimmäinen kerta muutama vuosi sitten oli pettymys, nyt testattiin toista kertaa ja pettymys oli vielä suurempi. Alkupalat oli ok, mutta pääruoka ei. Lammasvartaat sitkeitä ja minun makuuni todellakin liian "raakoja". Annokset liian öljyisiä, lohkoperunat suorastaan pahanmakuisia. Tarjoila rikkoi lasin pöytää korjatessaan. Ehkä tähän negatiivisuuteen vielä antaa oman lisänsä se, että olimme juuri palanneet Italiasta, jossa söimme täysin toisella tasolla olevan illallisen viineineen, joka maksoi kolmelta vähemmän kuin täällä kahdelta (yhdellä viinilasillisella per hlö). En palaa tänne enää. Vantaan Flamingon kreikkalainenkin on parempi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 55€ Tillagt: 28.07.2011
Betyg: -2
     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 28.07.2011
Betyg: 0

Sekalainen kokemus. Istahdin Minoksen kesäterassille ja tilasin katkarapusalaatin. Vettä ei oma-aloitteisesti tuotu vaan sitä joutui erikseen pyytämään. Annos tuli kohtuullisessa ajassa ja oli muuten sopivan kokoinen, mutta katkarapujen määrässä oli säästelty liikaa; niitä oli vähemmän kuin vastaavassa annoksessa on tottunut saamaan muualla. Salaatin ainekset olivat raikkaita ja sen oliiviöljy-viinietikka-rucola-kastike ei ollut hassumpi.

Kesäterassi on lämpimällä ja kauniilla ilmalla viihtyisä, mutta ällistyttävää oli, että kesken ruokailuni tarjoilijat ryhtyivät siirtämään pinossa olleita tuoleja pöytäni yli (!) toiseen pinoon. Koko homma ei vaikuttanut ollenkaan tarpeelliselta eikä varsinkaan olisi tarvinnut siirtää tuoleja annoksen yli kun pöydässä vielä syödään. Tällaisen pitäisi olla sanomattakin selvää tarjoilijoille, mutta kaikilla ihmisillä, edes tarjoilijoilla, ei ole hienotunteisuuden tajua.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 18.07.2011 View previous reviews (2)
Betyg: 4

Käytiin Kreikasta tullessa kokeilemassa. Ruoka oli ihan ok, mutta ei erityisen säväyttävää (suomalaiseenkaan tasoon verrattuna). Samoin hintataso oli suomalaisittainkin korkeahko.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 07.07.2011
Betyg: 0

Sisällä oli melko kuuma ja pöydät ehkä vähän lähekkäin toisiaan, mutta ei kuitenkaan niin, että tuntuisi vieraan ihmisen sylissä syövän.

Kaikki nämä asiat ovat toissijaisia, kun ruoka on noinkin maittavaa. Alkupalaksi lajitelma, jossa sai maistella kaikkia ihania makuja. Pääruuaksi lammasvarras. Alkuun olin ihmeissäni, kun vartaassa ei ollut mitään kastiketta. Totesin kuitenkin muutaman suullisen jälkeen, että liha oli niin täydellisesti maustettu, ettei muita mausteita tarvittu. Vartaan kanssa olisi voinut olla enemmänkin grillattuja vihanneksia, lisäkessalaatti oli jotensakin turha.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 16.06.2011
Betyg: 2

Gemenskap

Bilder

Fans (4)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (3)


Läge

Kampin ostoskeskus, Urho Kekkosenkatu 1 A, 00100 Helsingfors - Route
(09) 664 047
http://www.minos.fi

Options