Okänd

M/S Silja Serenade - Bistro Maxime

Betyg 3 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.05.2014
Betyg: 0

Otimme porukassa vaihtoehdon alku- ja jälkiruokapöytä ilman pääruokaa. Kaikenlaista hyvää oli, mm. erilaisia riistaleikkeitä, muikunmätimoussea, graavilohta, merenelävä-voileipäkakkua ja perunasalaattia. Jälkiruokapöydästä löytyi kaikenlaista kakkua mudcakesta omenapiiraaseen.

Yleisesti ruuan laatu oli erinomaista, kaikki maistui tuoreelle ja huolella tehdylle. Ainoa mitä jäin kaipaamaan olivat kokonaiset merenelävät, ja jälkiruokapöydässä olisi saanut olla muutakin kuin kakkuja.

Suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 27€ Tillagt: 15.10.2013
Betyg: 0

Nam!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.07.2013
Betyg: -7

Valitsimme a'la carte listalta menun johon kuului alkupalaksi graavilohta, pääruoaksi saltimbocca tyyppistä kanaa ja jälkiruoaksi suklaamoussea. Graavilohi oli erittäin hyvää, mutta pääruoka oli pettymys. Kana oli täysin kuivaa, kuten sen kanssa tarjottu riisikin. Annokseen kuuluvat vihannekset näyttivät ja maistuivat samalta kuin kaupan pakkasesta ostetut pakaste keittojuurekset . Jälkiruoka mousse oli neliön muotoinen (sheba kissanruoka) kakku johon oli lyöty kaurakeksi pystyyn.
Plussaa tulee siitä, että henkilökunta yritti palvella parhaansa mukaan vaikka kiirettä tuntui olevan. Ruoka myös tuli nopeasti ja lisää viiniä kaadettiin melkein heti jos lasi oli tyhjä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 42€ Tillagt: 15.05.2012
Betyg: 0

Läge