Closed now

Namcha Cafe

Betyg 3.6 / 5

Recensioner (7)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Paikkaa pitää suloinen aasialainen myyjä, jolla on asiakaspalvelu hallussa. Joka päivä lounaalla valittavana muutamasta vaihtuvasta annoksesta versio joko tofulla/kanalla/lihalla. Lounas on edullinen, alle 9 euroa ja kahvi kuuluu mukaan. Kaikki lounaat ovat olleet hyviä, erityisesti mieleeni jäi vihreä tofucurry, joka vei kielen mennessään! Tofunpalat oli oikein rapeutettu pannulla ennen curryyn laittamista. Täytetyt patongit ovat myös isoja ja maukkaita ja täynnä makua. Kookoskeksit todella hyviä. Kakkupalat kohtuullisen hintaisia ja kotikutoisia (eli herkullisia). Tänne on aina mukava mennä lounaalle tai kahville. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 20.04.2018
Betyg: 0

Hyvää perusthaikkua, mutkattomassa paikassa. Smoothiet oli muuten erityishyviä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 06.04.2017
Betyg: 0

Nautimme hyvää paikan päällä tehtyä kanawokkia ja makoisaa chaita. Lounaslistalla oli valinnanvaraa siskonmakkarakeitosta thai-ruokiin, jälkiruuaksi kaurakakkuja moneen makuun. Lauantaisin erikoismenu. Siisti, rauhallinen ja kodikas kahvila jossa voi lukea päivän lehdet tai jutustella mukavan omistajan kanssa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 29.01.2016
Betyg: 0

Ihana paikka! Maukkaita keittoja ja itsetehtyjä leivonnaisia. Bonsai-juoma, eli vihreä tee latte on makeutettu kondensoidulla maidolla, niin hyvää! Todella ystävällistä ja iloista palvelua. Jos jää paikan päälle syömään, kahvilan omistaja tulee usein vielä tarjoamaan maistiaisia pöytään. Hinnat myös keskivertoa matalammat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.08.2015
Betyg: 0

Herttainen kahvila. Kana-sipulikeitto herkullista, tuoretta leipää sivussa. Paikan pitäjän suosittelema ananas-mango-inkivääri-smoothie ihanaa; makuvalikoima laaja, saa valita ainekset myös itse. ihanaa palvelua: kaveri osti suuren rusinakeksin, sai toisen kaupan päälle "kaverille myös". Lisäksi paikan pitäjä toi vielä ilmaiseksi pienet lasilliset banaani-marja-smoothieta meille molemmille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.06.2015
Betyg: 0

Pieni kahvila-teehuone jossa itse leivottuakin. Lounaskeitto hyvää ja edullista, 6.50, lisäksi saa leipää. Erittäin ystävällinen palvelu.
Hunaja-inkivääritee pelasti pakkaspäivänä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.12.2014
Betyg: 0

Bonsai-juoma hyvää ja terveellistä. Jauhelihakeitto oli hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.12.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Haapaniemenkatu 3, 00530 Helsingfors - Route

Options