Okänd

Namu Club & VIP Lounge

Betyg 2.1 / 5

Recensioner (10)

Hyvä ja laadukas paikka

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 01.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Pakko sanoa, että Namun lounas on ehkä kantakaupungin huonoin. Ruoka on juuri ja juuri "ok"-tasoa, mutta reippaasti ylihintaista. Palvelu on käsittämättömän hidasta, vaikka paikka olisi lähes tyhjä. Makkaratalossa saa useasta paikasta lounasta huomattavasti paremmalla hinta-/laatu-/palvelusuhteella. En voi suositella Namua.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 28.05.2015
Betyg: 0

Itku kurkussa piti lähteä kävelemään. Asiakaspalvelu huonointa mitä on ikinä ollut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.09.2014
Betyg: -4

Ihan kiva paikka, palvelussa parantamista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.02.2014
Betyg: -1

Kana-annos Syö 10-viikoilla oli jopa kymmenen euron annokseksi surkea esitys. Pieni kanan rintafile kädenlämpöisenä, kylmiä paistettuja kasviksia ja kaiken kruunasi käsittämätön säätö tarjoilijoilta. Uskon että useampi ihminen seurueestamme olisi pystynyt parempaan ilman mitään tarjoilukokemusta. En suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 18.01.2014
Betyg: -1

City-lehden kymppitarjouksen ansiosta hinnat kohdallaan. Muutoin olisi ylihinnoiteltu. Annokset tavanomaisia, maku hyvä. Tarjoilijoita on aivan liian vähän, oluen saaminen pöytään kesti puoli tuntia tilauksesta!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 17.10.2013
Betyg: -1

Ruoka hyvä. Sisustus vähän tylsä ja kalpea. Palvelu ok. Alkudrinkit kalliit.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 27€ Tillagt: 15.10.2013
Betyg: 0

Lounaalla ei juuri väkeä, mutta silti odottelin tilauksen tekoa 25min ystävän kanssa. Kokki rupesi kierteleen ja kyseli tilauksia pöydistä kun 2 muuta henkilökunnan jäsentä ei kiinnostanut kuin juoda kahvia takahuoneessa parhaaseen lounas aikaan. Ruoka annos pieni ja salaatit liian eksoottisia syötäväksi. Jos huvittaa istua ja rupatella niin mikä ettei, lounaalla on vain tunti aikaa ja se ei tässä ravintolassa riitä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.10.2013
Betyg: 0

Hyvä salaattibuffet! Ruoka oli muutenkin hyvää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 03.10.2013
Betyg: 1

Ruoka näyttää samalta kuin Namussa ennenkin, mutta palvelu lounaalla on surkeaa. Kokemukset kolmelta edelliseltä kerralta: Istuin varmaan yli vartin pöydässä, ennen kuin joku hoksasi tulla kysymään tilausta. Viereisessä pöydässä olleet naiset suivaantuivat, he olivat odottaneet minuakin kauemmin... Sitä seuraavalla kerralla taas sai odotella iät ja ajat, kyllästyin ja lähdin pois. Sitten pidinkin jo suosiolla kuukauden tauon, mutta tänään ajattelin taas poiketa. Ihan sama meininki. Istuin 10 minuuttia pöydässä ilman että sain mitään huomiota keneltäkään (kai se ruoka edelleen pöydästä tilataan, ainakin listat on pöydillä?). Sitten kyllästyin ja lähdin taas pois (Haraldissa asiakas otettiin heti huomioon ja _ohjattiin_ pöytään, tilauksen sai tehtyä samantien). Pitäisikö käsillä huitoa vai mitä ihmettä...

En tiedä missä mättää. Viekö paikalla palloileva omistaja henkilökunnan huomion? Pitäisikö olla puku ja kravatti että huomataan, tai isompi seurue? Ihmeellistä pelleilyä... Onneksi on vaihtoehtoja. Harmi sinänsä, pidin Namun ruuista ennen kuin kyllästyin hukkaamaan lounastauosta 10-15 minuuttia odotteluun.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.10.2013
Betyg: 0

Läge

Kaivokatu 6 3. kerros, 00100 Helsingfors - Route
0600 418730
http://www.namu.fi