Köket är öppet

Old Jerusalem

Betyg 4.6 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (27)

Erittäin hyvä ja edullinen ravintola. Persialaista ruokaa alusta lähtien itse tehtynä. Oman paahtimon kahvi kruunasi aterian. Kävisin useasti, jos muuten vain olisi kulkua Lehtisaareen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 27.07.2017
Betyg: 0

Yksi suosikkejani. Muutama kuukausi sitten syömäni Sulttaanin annos oli hieno kokemus, raaka-aineet maistuvia ja tuoreita. Viimeksi syömäni falafelit oli ehkä paistettu hieman liian kuiviksi, mutta ruuan laatu on aina ollut esimerkillinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 06.01.2017
Betyg: 0

Ylihypetetty.

Tämä on niin hehkutettu paikka että kotiin täältä tilattu ruoka jäi kyllä pettymykseksi. Tilasimme Foodoran kautta kotiin Shawarman (rulla) ja lisäksi hummusta ja falafeleja.

Shawarma oli maukas, mutta kovin tavanomainen ja hieman jopa mauton.
Tuoreita aineksia oli kyllä käytetty, siitä plussaa. Falafelit olivat ihan ok nekin, mutta eivät mitään ihmeellistä (olen saanut Suomessakin parempia).

Hummus sen sijaan oli jotain todella kummallista. Mönjä maistui tosi tympeältä ja happamalta, ihan kuin tahinia ei olisi käytetty siinä miltei lainkaan? Olen tosi suuri hummuksen fani, ja tilaan sitä aina ravintolassa kun sitä listalta vaan löytyy. Tällä kertaa täytyy kyllä sanoa että oli huonointa hummusta mitä olen koskaan syönyt. Se maistui ainoastaan happamalta, vähän kuin koittaisi pistellä purkillisen rahkaa sellaisenaan huiviin. En pystynyt syömään annosta loppuun- ensimmäinen kerta hummuksen kohdalla ikinä!

Valitettavasti en voi suositella tuolla hinta-laatusuhteella :(

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 06.10.2016
Betyg: 0
Restaurangen svarar:

Hei Goldilocks, kiitos palautteestanne! Pyrimme aina palvelemaan asiakkaitamme laadukkaasi siksi olemme positiivisesti yllättyneitä kokemuksestanne joten otamme palautteenne vastaan kunnialla ja toivottavasti saamme vielä mahdollisuuden täydentämään odotuksianne ja tyydyttämään teitäkin kuten medän muut tyyttyväiset kanta-asiakkaat. Terv, Old Jerusalemin henkilökunta

Erittäin herkullista ruokaa kohtuulliseen hintaan. Annokset olivat riittävän kokoisia ja hyvin tehtyjä. Erityisesti falafelit olivat erinomaisia. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä ravintolaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 14.05.2016
Betyg: 0

Yhdytään edellisiin puhujiin. Ystävällinen palvelu ja ruoan osalta pelkkää plussaa. Hyvät raaka-aineet ja maustettu ja duunattu hyvin. Peukut ylös.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 20.04.2016
Betyg: 0

Herkullista ruokaa, ympäristöään viihtyisämmässä ravintolassa.

Suuntasin arkilounaalle Old Jerusalemiin ja saapuessani paikka oli melko täynnä. Tiskiltä tilatessani suositeltiin listan "mersua" eli Sulttaanin annosta, jossa oli laajempi kattaus eri ruokia.

Palvelu oli oikein ystävällistä ja pojat heittivät ihan small talkiakin.

Falafelit olivat erittäin rapeita ja maukkaita, hummus maukasta ja muutkin osa-alueet erinomaisia. Mielenkiintoisena lisänä hummuksen keskellä iso "allas" chili/hot pepper -kastiketta. Soossi sopi hyvin omaan makuuni.

Erinomainen paikka, kannattaa käydä kokeilemassa, erityisesti jos Lähi-Idän ruoka kiinnostaa. Freesiä ja melko kevyttä.

Ainoana pienenä miinuksena mainittakoon, että saapuessani liki kaikissa tyhjissä pöydissä oli lautaset ja roskat keräämättä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 06.04.2016
Betyg: 0

Laadukasta Lähi-Idän ruokaa kohtuuhintaan! Rapsakan yrttiset falafelit, täyteläinen hummus ja raikas tabouleh. Ympäristönä hieman epäilyttävä lähiöostari, mutta sisältä erittäin siisti ja viihtyisä ravintola.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 28.02.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 2

Erinomainen paikka! Ruoka on raikasta ja hyvällä taidolla tehtyä, raaka-aineet ovat juuri sitä mitä pitääkin. Kannattaa tulla vaikka naapurikaupungeista asti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 25.02.2016
Betyg: 1

Lehtisaaren ehdoton helmi. Kannattaa tulla kauempaakin. Todella ystävällinen ja nopea palvelu. Suosittelen kokeilemaan paikan Shawarmat - om nom!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.01.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 1

Take away annos. Palvelu hyvää. Annokseen kuuluva linssikeitto oli maukas ja hyvin maustettu. Kotiin mukaan otettu annos oli valitettavasti huono. Hummus erittäin hapanta ja kuivaa. Annokseen kuuluva kana oli hyvin maustettu mutta kuiva. Kuitenkin, hyvien arvosteluiden vuoksi, kokeilen vielä toisen kerran.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.01.2016
Betyg: 4


Läge

lehtisaarentie 1, 00340 Helsingfors - Route
0504434391