Lunch på gång

Piano

Betyg 2.5 / 5

Recensioner (21)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Salaattipöytä on kiitettävän monipuolinen, mutta laadullisesti se ei ollut enää entisensä. Miksi porkkana on raastettu niin pitkiksi suikaleksi, että raasteen syöminen on vaikeampaa kuin spagetin? Lisäksi raaste oli kuivaa. Pääruoka (silakkapihvit) oli melko mitäänsanomaton ja jälkiruokakiisseli ei maistunut millekään. Lisäksi sen olisi mieluummin nauttinut jälkiruokakulhosta kuin keittolautaselta. Palvelussa ei mitään moittimista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.12.2014
Betyg: 0

Hyvä palvelu, siisti ympäristö, mutta keitot maistuivat valmiruualle ja salaatti pääosin raastetta ja säilykkeitä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 11.11.2014
Betyg: 0

Jälkiruokakahvi omituisen makuista, muuten hyvä tarjonta

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 22.10.2014
Betyg: 0

Missä vika jos ruoka ei maistu ? oli tarjoilijattaren kysymys, kun kuivat kalapullat tökki.
Salaattipöytä ihan ok mutta lounaspaikaksi lämpimän ruuan osalta kannattaa valita jostain muualta. Harmi, kun Krunikassa ei ole monia lounaspaikkoja.
Yksi oudoimmista käytännöistä (evör!!) on palvelumaksu 50 centtiä silloin , kun tarjoilijatar ottaa maksun lounaasta?? tämä jo vanhentunut käytäntö. Nykyään maksat itse maksupäätteellä lounaasi syötyäsi. Siis mikämissä palvelu ?

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 02.10.2013
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.07.2012
Betyg: 0

Itua.
Pianon yösafkaa tuli mätettyä hyvinä vuosina varsin usein, olihan paikka monille yleinen kaljakeskus joskus... silloin. Nyttemmin Piano toimii vain lounas- ja tilausravintolana, ilmeisen toimiva konsepti sekin.

Tilahan on itsessään hyvinkin viihtyisä ja tilava. Avaruus ja Säätytalonpuistomaisema tuovat arvonsa. Palvelu on aina ollut Pianossa enemmän kuin ystävällistä - ovelta tiskille. Tälläkin kertaa nuorimies osaa jututtaa joka rouvaa ja herraa.

Tapaslautasia ei nyt mätetä, on aika buffetlounaan. Salaattipöytä on fantastinen. Tuoreita raasteita, valmisteltuja moniulotteisia ja ruokaisia salaatteja, leipiä, sooseja. Keitto on myös oikein mainio. Tällä kokeilukerralla pääruokaosasto ei yllä aivan samalle tasolle. Chili con carne on vähän pliisu, mantelikala hyvin ruokalamainen ratkaisu. Silti pääsafkoissakin on pieni aavistus paremmasta. Se selviää ensi jaksossa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 06.02.2012
Betyg: 0

Parasta lohikeittoa näillä main!

Naapuruston ehdoton suosikki, eikä ihme. Hyvä palvelu ja ja hyvät tarjoilut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 28.11.2011
Betyg: 1

Ajattelin että paikka olisi niin sanotusti paremmalle väelle, mutta erehdyin. Palvelu oli erittäin ystävällistä, joustavaa ja miellyttävää. Lohikeitto oli erinomaista ja salaattipöytä hyvä. Menen varmasti uudestaan!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 12.10.2011
Betyg: 0

Kävimme porukan kanssa lounaalla. Valitsimme salaattipöydän sillä siinä oli huomattavan runsas tarjonta. Palvelu oli erittäin ystävällistä mistä tuli olo että olimme tervetulleita ja viihdyimme erittäin hyvin. Lounas oli halpa verraten syömäämme ruoan määrään, monipuolisuuteen ja laatuun. Suosittelen lämpimästi vaikka sisustus muistuttaakin ruotsinlaivaa ;)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.09.2011
Betyg: 0

Perus lounaspaikka. Ruokaa on tarpeeksi buffetissa, ja se on yleensä hyvää. Salaattiakin löytyy monenlaista. Paikka on hieman kulunut, mutta menen tänne aina mielelläni syömään. Hyvä paikka hieman jubailla ja nauttia lounaasta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 23.09.2011
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Rauhankatu 15, 00170 Helsingfors - Route
(09) 692 2230
http://www.ravintolapiano.fi