Opens at 16:00

Piece N Love

Betyg 3.8 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (3)

Pizzassa oli kaikki oleellinen kohdallaan: erinomainen pohja, hyvinvalitut ja laadukkaat täytteet erinomaisella juustolla. Tilasimme yhden Juustopizzan puoliksi, jonka jälkeen himoissamme tilasimme vielä etanapizzan puoliksi. Pizzat olivat täyttäviä ja maukkaita. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 19.03.2017
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.06.2016
Betyg: 0

Paikka on kerännyt jo mainetta pizzoillaan joten olihan se vihdoin aika testata. Ensivaikutelma oli hyvä, viihtyisä paikka ja erittäin ystävällinen henkilökunta. Tilaus tiskille ja mainiota Riojan punaviiniä maistelemaan pizzojen valmistumista odotellessa. Täällä olisi myös ehkä kaupungin paras tarjonta gin toniceja, mutta näin arki-iltana täytyi ne jättää väliin.
Vaan sitten se pizza. Valitsin vegetarianin ja se osoittautui erinomaisen maukkaaksi. Etenkin valkokastike tomaattisoossin sijaan oli miellyttävä keksintö. Taululla ollut kuvaus ei tosin ihan pitänyt paikkaansa, avokado-tomaatti salsan sijaan pizzan päällä oli avokadonpaloja ja kirsikkatomaatin puolikkaita. No tämä ei toki suuri miinus ollut, josko miinus ollenkaan. Vaan sitten se mainostettu pizzan pohja. Makua en voi moittia, mutta syömisen hankaluutta voin. Pizzaa on erityisen haastavaa syödä sivistyneesti haarukalla ja veitsellä, ja jo sliceihin leikkaaminenkin käy työstä! Täytteiden määrään ja pizzan täyttävyyteen nähden myös hinta on hieman korkea.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 08.06.2016
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Uudenmaankatu 9, 00120 Helsingfors - Route
0504685933
http://www.piecenlovepizza.com