Opens at 11:00

Pizzeria Cortana

Betyg 2.5 / 5

Recensioner (7)

Työskentelen lähistöllä ja päätin antaa pizzerialle mahdollisuuden. 5e kahden täytteen pizzasta on houkutteleva. Pizzan oli hieman oudon makuinen ja suht rasvainen. Hygienia puoli ravintolassa ei ole selvästi kunnossa, seuraavan päivä meni vessassa istuessa. Ei jatkoon! Maksakaa mielummin muutama euro enemmän ja säästykää mahavaivoista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Pizza 2:lla täytteellä sekä rullat 5€. Monesti olen käynyt täältä pizzan hakemassa ja erittäin hyvää ollut. Muutaman kerran kokeillut kalliimpaa Cannibalia, joka sisältää runsaasti lihaa, eikä se kertaakaan ole ollut pettymys. Tunnella on ihan mukava päiväsaikaan, mutta siinä kolmen jälkeen paikalliset juopot maijoittavat aluetta ja voivat myös olla häiriöksi.

Ruokalistalla myös lastenannoksia, mutta tosiaan aika pubi meininki iltapäivällä, joten lapset kannattaa viedä aika aikaisin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 11.07.2015
Betyg: 0

Ällöä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 07.07.2015
Betyg: 0

Hain täältä pizzaa ja se ei ollut kovin hyvää. Ohut ja vähän täytteitä. Kebab annos maksaa vain 5e mutta senkään laatu ei päätä huimaa. Paikan päälle ei kannata jäädä syömään, muistuttaa enemmän pubia kuin pizzeriaa. Päivällä jo jengi ihan kännissä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 30.04.2015
Betyg: 0

Koko ikäni olen alueella asunut mutta tähän asti olin Cortanaa onnistunut välttämään.
Kello hieman yli puolenpäivän lauantaina, useita "kantiksia" nauttimassa olutta (halvempaa kuin naapurin Pelikaanissa) Meidän lisäksi ei muita ruokailijoita.. No päätimme kuitenkin tilata kebabit ranskalaisilla.
Annos todella halpa, kebabit tosin paistetiin tyylikkäästi paistinpannulla. Ranskalaiset sentään uppopaistettiin. Ruoka ihan mallikkaan makuista, annos ehkä hiukan pieni. Kyllä tuolla syö kunhan ymmärää olevansa meri-rastilan ostoskeskuksella eikä missään michelin ravintolassa. Eli jos juopot ja vähän nuhjuinen elämä ei häiritse niin hintojen puolesta kannattaa ainakin kokeilla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 04.08.2014
Betyg: 0

Hyvät, ohutpohjaiset pizzat. Kebab-annoksen liha sen sijaan oli melko ankeaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 24.10.2010
Betyg: -2

Yksi onnettomimmista pizzakokemuksista pitkään aikaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 18.12.2009
Betyg: -2

Läge

Meri-Rastilantie 2, 00980 Helsingfors - Route
(09) 341 4195